82% 424 szavazat
Én a vízilovakkal vagyok

Én a vízilovakkal vagyok

Io sto con gli ippopotami
Filmadatlap
13
Vélemények (13)
18
Szereplők (18)
9
Képek (9)
3
Videók (3)
12
Érdekességek (12)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Tom Afrikába szervez szafarikat külföldi vadászoknak. Így nem örül túlságosan fivére megjelenésének, aki önkéntes állatvédő. Slim tönkre is teszi az üzletét, amikor egyetlen lövéssel defektessé teszi testvére dzsipjét. Tom a tóban, a vízilovak közt köt ki. Ekkora sérelem nem maradhat megtorlatlanul, ám a testvérháború helyett közös ellenségük, a kapzsi állatkereskedő és cinkosai ellen egyesítik erőiket.

Ország: Olaszország
Premier (HU): 1987.05.28.
Több
 
2020.03.18 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Nem ez a legerősebb filmje a hallhatatlan párosnak,de ez sem nélkülözi a könnyedséget,és a szemtelen humort,nagy pofonokkal fűszerezve!Aranyos,vasárnapi mozi,kellemes feltöltődés.

0
 
2019.04.29 Thibo84

Nem tudom, hogy ez volt-e direkt a terv, vagy csak a véletlen, de azon kívül, hogy a gonoszokat pofozzák rendre, a páros az állatok, a természeti kincsek védelmére és az orvvadászat kegyetlenségére is felhívja a figyelmet. Persze azért a humor most sem maradt el ebben a filmben sem.

0
 
2017.08.07 Orosz István

Szintén nagyon, humoros film a duotol. Hozzák a színvonalat, osszák a pofonokat. Minden megvan benne, ami kell egy vígjátékhoz. Én bármikor szívesen megnézem.

0
 
2018.11.25 HE7EDIK

Szerintem a Különben dühbe jövünk mellett a legendás páros legjobb közös filmje, mikor a végén kiengedik az állatokat, gyönyörű és érzelmes jelenet, amit mint Hill is fogalmaz, jó nézni. Egy mondat nagyon megragadt bennem, mikor a Casinoban a két fér... Több

0
 
2018.07.29 Norbi

Egy élvezhető Bud Spencer filmek kategóriájába tartozik. Kellemes, kicsit sem bonyolult cselekmény, és történet, a könnyed szórakozást hozzá.

0
 

Giancarlo Bastianoni épp Malajziában forgatott, mint Kabir Bedi dublőre, amikor felhívták, hogy azonnal Dél-Afrikába kell mennie, mert akkor kezdték el forgatni az Én a vízilovakkal vagyok című filmet és Bud Spencer ragaszkodott a kaszkadőréhez, aki jól ismerte őt.Szerző: Thibo84

#1
 

A filmben szereplő nevű színész magyar származású. Szerző: Archívum

#2
 

Joe Bugner, aki Ormondot, a főgonoszt formálta meg, származását tekintve magyar.Szerző: Archívum

#3
 

, a film egyik színésze korábban birkózással foglalkozott, beceneve Kong Kirk volt. Szerző: Archívum

#4
 

egyetlen filmszerepe. Szerző: Archívum

#5