56% 68 szavazat
Én pici szemem

Én pici szemem

My Little Eye
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
10
Képek (10)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Öt mindenre elszánt fiatal megnyeri azt az esélyt, hogy részt vegyen egy internetes versenyben, amelyet nézõk milliói figyelnek. A díj fejenként 1 millió dollár, az ösztönzõ erõ pedig a pénz, a hírnév és az új barátok. A feladat szerint csak annyit kell tenniük, hogy egy házban maradnak. Az isten háta mögött. Hat hónapig. Akármi is történik. Ha csak egy valaki is feladja, mind veszítenek.

Rendező: Marc Evans
Forgatókönyvíró: David Hilton, James Watkins
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Franciaország, Kanada
Premier (HU): 2004.01.20.
Laura Regan
Jennifer Sky
Jennifer Sky
Jennifer Sky
Laura Regan
Kris Lemche
Jennifer Sky
 
2019.11.10 Yosihiro

legújabb vélemény

Pici

Erröl a filmröl a BIg Brother jut az eszembe de mégis külön kell választani az élö sowhmüsoroktól. A történet remek de a képi és a szinészi játék elmossa ennek élvezetét. Talán könyvben jobban tetszett volna... A történetben kiválsztank 5 balekot és azt hiszik övék a müsor pedig vannak jelem amik arra mutatnak, hogy nem egy tv-s felvétel. A érzelmek igazából nem úgy bontakoznak ki amitöl szerethetö lenne ez a film. A történeben vannak csavarok és a horror jeleneti igazából nem illenek bele. Én meghagytam volna a misztikus ködbeburkolós részt. A film végére pedig egy vegyesvágottat kapunk a drmáma, horror, thiller müfajából ami igazából nem hozza azt a színvonalat amit keresünk a filmben. Összességében a vágás és képi jelenetek egy közepes a színészi játék egy gyenge és a hanghatások effektek amik feldobják a filmet. Így egy közepes filmet kapunk nem többet. Ami igazából maradandót nem alkot. Igazából ajánlani nem tudom de egy egyszeri nézésre jó. Talán ha egy folytatást beiktattak volna akkor érdekesebb lenne az elsö rész is. Üdv Yosi

0
 
2015.05.19 danny

Nagyon érdekes koncepció olcsó, ám mégis kreatív megoldásokkal. Elsősorban a komor hangulata fogott meg és az, hogy mennyire hátborzongató tudott lenni egyes jeleneteiben. Szerintem érdemes megnézni, bár nem egy maradandó filmélmény.

0
 
2016.06.09 vejunkanew

Unalmas. Leginkább ez jellemző rá szerintem. Engem legalábbis nem tudott lekötni. A története rém egyszerű, a karakterek is nagyon le vannak butítva. Ami talán mégis erőssége a filmnek az a jól megkomponált képi világa.

0