Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Erin (Julia Roberts) három gyermek anyja, és meglehetősen nagy szüksége van a pénzre. Végső elkeseredésében Erin ráveszi Edet (Albert Finney), hogy adjon neki állást az ügyvédi irodájában. Bár a nő járatlan a jog világában, igyekszik jó munkát végezni. Egy nap véletlenül ráakad néhány orvosi leletre egy cég telekkönyvi iratai között. A dolog nem hagyja nyugodni, ezért magánnyomozásba kezd. Rövidesen rájön, hogy egy helyi cégóriás nagymértékben szennyezi a lakosság vízkészleteit, mely miatt számos helyi lakos betegedett már meg. Erin petícióval kezd házalni, s végül hatszáz aláírást gyűjt össze, ami elégnek bizonyul ahhoz, hogy Eddel karöltve megnyerjék az USA történelmének legnagyobb kártérítési perét.
(ps)
 
2015. 10. 06. 15:44 

Nagyszerű film, a mondanivalója elgondolkodtató, a történet tanulságos. Ez az a film, amit újra és újra megtudok nézni! Julia Robert alakítása nagyszerű, remek színész!

 
2015. 06. 26. 10:31 

Igazi Julia Roberts film. Nagyon illik a karaktere a szerephez. A jo akaratú, jó célért küzdő kitartó nő, aki végső soron eléri a célját. Drámai, kellemes film.

 
2015. 10. 25. 12:48 

Az igaz hogy van mondanivalója és sztorija a filmnek, még tanulságosnak és elgondolkoztatónak is mondanám, de összességében a film untatott, nem tudott lekötni.

 

Julia Roberts a filmben nyújtott alakításáért megkapta az MTV Movie Award legjobb női főszereplőnek járó díját.

(mamiéstöti2)
 

Erin Brockovis-Ellis százezer dollárért adta el a történet megfilmesítésének jogait a Universal Studiosnak.

(ps)
 

Amikor Julia Roberts átvette a legjobb női főszerepért járó Oscar-díjat, beszédében elfelejtett köszönetet mondani Erin Brockovich-Ellis-nek.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.