68% 65 szavazat
És most valami egészen más

És most valami egészen más

And Now for Something Completely Different
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
31
Szereplők (31)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
1
Fórum (1)

FILMINFÓ

Tartalom 1
Hivatalos tartalom

Az ikonikus brit humorista csapatot, a Monty Pythont mindenki ismer. A társulat feledhetetlen a abszurd humoruknak köszönhetően joggal írta be magát a tévétörténetbe. Az És most valami egészen más című filmjük a Monty Python Repülő Cirkusza sorozat két szezonjának legjobb jeleneteiből… Több


Rendező: Ian MacNaughton
Ország: Egyesült Királyság
Premier: 1971.09.28.
Több
 
2021.07.02 Drawen H.

legújabb vélemény

Ismét az elfogultság!

Igen. Vagy érted az utalgatásokat is beleértve és megszereted, ha néha túlontúl sok is, és épp ezért. Vagy, hogy nincs tabu téma, vagy nem tudod mit is akarnak ezek az alakok a képernyőn vagy a vásznon. Teszem hozzá néha talán ők sem. Van egy fáma miszerint a Gyalog galopp, lovakkal lett volna: de Angolok lévén igen tetemes összegeket hagytak kocsmákban, s elmaradtak a lovak. Nekem Non plus ultra!!!

0
 
2015.10.19 varjú

Sokan dícsérték, ezért úgy döntöttem, hogy megnézem, miről is van szó. Hát, nekem nem igazán jött be. Csak értetlenül álltam, hogy akkor ez mi. Sok szerencsét az utánam következőknek.

0
 
2017.01.29 Domino

Ehhez nincs sok minden hozzáfűznivaló, látni kell és kész. Mindenkinek!

0
 
2016.04.03 Phalanx

A Monty Python már hosszú évek óta nagy kedvencem, nem mindenkinek fog bejönni ez a fajta humor, viszont kihagyhatatlan, nm lehet elmenni mellette.

0