65% 39 szavazat
Esthajnalcsillag

Esthajnalcsillag

The Evening Star
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
27
Szereplők (27)
4
Képek (4)
Videók
3
Érdekességek (3)
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Tizenöt év telt el Emma halála óta. Aurora felnevelte az unokákat, igaz, a maga szeretetteljes, erõszakos módján. gy aztán mindennaposak az apróbb csetepaték a családban. Patsy, aki Emma legjobb barátnõje volt, most Aurora legfõbb vetélytársa a gyerekek kegyeiért folyó küzdelemben.

(alexxx)

Forgatókönyvíró: Robert Harling
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1997.05.15.
 
2019.02.05 Berto49

legújabb vélemény

Nem számít a korkülönbség?

Ahogy általában a folytatások (előzmény: „Becéző szavak”) ez sem éri el az előző színvonalát. Egyetlen célja volt: játéklehetőséget biztosítani Shirley MacLaine számára. Ő, mint minden szerepében, Aurora alakjában is jó, de más értékelhető momentum nincs. Egy megíratlan forgatókönyvet próbáltak a szerencsétlen színészek sikertelenül eljátszani. Aurora „szerelmi románca” minden volt, csak nem életszerű. Roppant unalmas, gagyi, alig tudtam végigszenvedni, a vége pedig nyáltengerbe fulladt. Újabb döntő érv a folytatások elkészítése ellen.

1
 
2015.09.11 rbernadett

Nem értem a negatív kritikát, szerintem méltó folytatása a Becéző szavaknak, legalábbis nem nagyon tudtam volna jobbat elképzelni. A hangulat ugyanolya és a színészek is hozzák, amit az előző részben.

0

A film összbevétele 12 767 815 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A jelenetben, amikor lerobban az autó, miután Aurora, Rosie ésTeddy meglátogatták Tommyt, a szereplőknek úgy tűnik, hogy nagyon melegük van és izzadnak, holott az volt Houston leghidegebb napja az elmúlt 10 évben. Szerző: rbernadett

#2
 

Amikor a készítők rájöttek, hogy a filmhez nem használhatják azt a házat, amit az előző részben (Becéző szavak, 1983) használtak, kerestek egy másik házat Houstonban. Amikor sikerült megtalálni a megfelelő házat, kiderült, hogy a tulajdonos, annak a lánya, akié a korábbi ház volt a Becéző szavakban. Szerző: rbernadett

#3