58% 63 szavazat
Farkasok birodalma

Farkasok birodalma

L'Empire des loups
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
12
Képek (12)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Anna Heymes több mint egy hónapja félelmetes hallucinációktól, és rendszeres amnézia-rohamoktól szenved, olyannyira, hogy már a férjét sem ismeri fel, mi több: a férfi tisztességében is kételkedni kezd. Eközben Párizs törökök lakta negyedében két rendőrnyomozó: Schiffer (Jean Reno) és Nerteaux (Jocelyn Quirin) egy megoldhatatlannak látszó misztikus ügyet próbál megfejteni, melyben három, brutálisan meggyilkolt török nő szadista gyilkosa után nyomoznak. A szálak a török maffiához vezetnek. A két történet hamarosan összefonódik és a szereplőknek szembesülniük kell a megdöbbentő igazsággal.

Ország: Franciaország
Premier (HU): 2005.07.07.
 
2017.09.05 HercegPeter

legújabb vélemény

A film egy igen nagy összevisszaság. Értelmetlen az egész. Jean Reno-nak jól állnak a kemény zsarus szerepek, de ez borzasztó volt. Végig olyan érzésem volt, mintha már láttam volna egyszer. Kár rá időt pocsékolni.

0
 
2015.10.03 Holló

nagy nagy lelkesedéssel vetettem bele magam már csak a főszereplő, Jean Reno kedvéért is. Azt gondoltam egy jó kis izgalams, titkokkal átszőtt valamit láthatok. Minden jel arra utalt, h egy jó kis sorozatgyilkosos filmet láthatok megint, ehelyett kid... Több

0
 
2016.02.10 jazzy

Tény, ogy nem egy túl jól sikerült valami. El sem hszem, hogy ez ugyanaza Nahon, aki a Sárkány csókját is rendezte. Az egész egy nagy összezavarodottság.

0