Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  
Fegyverek büvöletében

Tartalom

A tizenkét éves Viorel a nagyapjával él egy dunamenti faluban. Mirko pedig az egyik rendőr fia a folyó másik, szerb oldalán. Viorel segít a nagyapjának helyreállítani a régi körhinta figuráit. Mirko egész nap az apja irodájában lévő számítógépen játszik. A kedvenc játéka egy második világháborús program. A két gyereknek van egy távirányítós kis hajója, aminek segítségével különböző dolgokat küldenek egymásnak. Amikor Viorel pisztolyt talál a nagyapja padlásán, a két gyerek élete megváltozik.
(Kántor Gábor)

Vélemények: Fegyverek büvöletében (2014)

 
2017. 01. 12. 02:50 

Szép képek vannak benne, de nekem nem tetszik a távolságtartó rideg stílusa. a dialógusok is elég szegényesek. A történet érdekes.

 
2017. 01. 10. 23:29 

Nagyon szép és klönösen megindító, ahogy a duna parti fiúk életét bemutatják, több ilyen film is születhetne, hiszen rengeteg érdekes emberi sorsot köt össze, választ szét, kísér végig a folyó. Drámai, ahogy mindezt egy régi fegyverre, illetve annak megtalálására akasztják. Akkortól kezdett kevéssé érdekes lenni számomra. De így is nagyon tetszett.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.