82% 327 szavazat
Férfibecsület

Férfibecsület

Men of Honor
Filmadatlap
12
Vélemények (12)
27
Szereplők (27)
6
Képek (6)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Bayonne a hírhedt kiképzőközpont, ahová sorkatonaként érkezik meg Carl Brashear. Kemény kiképzőtisztje, Billy Sunday mély ellenszenvvel viseltetik iránta, mivel a déli államok szülötteként komoly előítélettel viseltetik a fekete bőrűek iránt. Brashear azonban nem adja fel, és megmutatja, mire… Több


Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2001.03.22. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2021.07.19 Gauss

legújabb vélemény

A rohadt életbe szakács, told előre a segged, lássam a 12 lépést!

Egy nagyon értékes filmalkotás a becsületről és a kitartásról. De Niro legjobb filmjei között van (bár nála nehéz kiemelni egyet-egyet), Cuba Gooding Jr. is nagyot alakít benne. Aki szereti az igényes, értékes filmeket, annak csak ajánlani tudom. :)

0
 

De Niro nélkül sokkal szegényebb lenne a színészvilág!Szinte mindent jól,vagy tökéletesen el tud játszani.Hálaistennek ebben a moziban Cuba Gooding Jr. felnőtt mellé.Egy nagyon szép,és érzelmes,izgalmas film.

0
 
2017.10.23 Deku

Na ez már egy igazán valamirevaló film volt. Gyönyörű látvánnyal és zenével megfűszerezve. Végre valami igazán használható. Látványvilágban egész kellemeset alkottak, zenei világa is igazán jó lett és ne felejtsük el a történetet.

0
 
2015.09.18 rbernadett

Az ilyen filmeket szeretem igazán. Az első perctől kezdve érdekes, fenn tartja a figyelmet, néha egy kicsit hatásvadász, de mindenképpen odaillő módon. Jellemfejlődés és jellemábrázolás tökéletes. Bármennyiszer újra tudom nézni.

0
 
2015.05.14 ZeroHero

Óriási ez a film, bármennyiszer meg tudom nézni! Az a jelenet, mikor C.G. mondja a bíróságon, hogy nem lenne itt ha a legszebb hagyomány nem kötelezné erre, mikor kimondja, azt az arcot amit De Niro vág, atyaég... Iszonyat nagy színész a pali, hatalmas!!!!

0

A film összbevétele 82 343 495 dollár volt (imdb.com).

#1
 

NAACP Image-dijat kapott legjobb férfi főszereplő kategóriában Cuba Gooding Jr. és legjobb női mellékszereplő kategóriában Aunjaune Ellis.Szerző: ZeroHero

#2
 

Carl Brashear meghallgatásán az ő rendfokozati jelzése arany színű. Ez 12 évnyi jó magatartásért jár.Szerző: kázsé

#3
 

A film igaz történeten alapul.Szerző: kázsé

#4
 

A film az amerikai haditengerészet támogatásával készült.Szerző: kázsé

#5