Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fifti-fifti


(50/50)
Fifti-fifti

Tartalom

Adam (Joseph Gordon-Levitt) fiatal rádiós, normális életet él, ami ugyan nem tökéletes, de apalvetően elégedett. Egészen addig, amig egy rutinellenőrzés során kimutatják, hogy rákos. Onnantól mindent át kell értékelnie, s úgy dönt, felveszi a harcot a kórral. A sztori letargikus alapvetésébe rengeteg humor és kaland vegyül. Küzdelmében legjobb barátja, Kyle (Seth Rogen) és terapeutája (Anna Kendrick) is támogatja.
(SódóGA)
 
2016. 06. 04. 01:08 

A Fifti-Fifti az év egyik meglepetése volt számomra, hiszen egy ilyen erős témát vígjátékként prezentálni, meglehetősen komoly vállalkozásnak tűnt. Azonban a készítők bicskája nem törött bele a dologban, sőt, a film kimondottan jó lett, és nagyszerűen árnyalja a témáját, ráadásul a humora is elsőrangú, még ha néhol kissé morbid is. De ne feledjük, a valóság a legjobb fikció alapja.

 
2016. 02. 16. 01:02 

Végre nem egy nyálas film arról, hogy a szerelmesek a betegség miatt csak közelebb kerülnek, majd a fiú halálával összetörik. Életszerű a történet és benne a szereplők is, na jó a Anna K. karaktere egy kicsit túlzás.

 
2016. 07. 18. 15:16 

Nagyon szeretem ezt a filmet. Méghozzá azért, mert ez végre nem egy olyan film, amely ugyan egy nagyon komoly és kemény témával foglalkozik, de nem az a legfontosabb, hogy végtelenül megsajnáljuk szegény szereplőt, s végigbőgjük az egész filmet. Persze kellően komoly, de nem fukarkodik a humorral, a vidámsággal. Véleményem szerint a film címe pont az életet helyezi középponta. Az, hogy még ha rákos is az ember, az életben akkor is 50% az esély arra, hogy életben maradsz.

 

Seth Rogen felesége,Lauren Anne Miller Rogen szerepel a filmben, méghozzá egy bulldog-ot sétáltat éppen, amikor Adam is a kutyáját sétáltatja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Will Reiser, a történet írója vállalt egy kis cameo szerepet a filmben. Adam partyján ő az, aki azt mondja Adam-nak, hogy a nagybátyja is rákos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick egy interjúban elárulta, hogy gyakran gondolt úgy a karakterére, mint a világ legrosszabb pszichológusára.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.