Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fifti-fifti


(50/50)
Fifti-fifti

Tartalom

Adam (Joseph Gordon-Levitt) fiatal rádiós, normális életet él, ami ugyan nem tökéletes, de apalvetően elégedett. Egészen addig, amig egy rutinellenőrzés során kimutatják, hogy rákos. Onnantól mindent át kell értékelnie, s úgy dönt, felveszi a harcot a kórral. A sztori letargikus alapvetésébe rengeteg humor és kaland vegyül. Küzdelmében legjobb barátja, Kyle (Seth Rogen) és terapeutája (Anna Kendrick) is támogatja.
(SódóGA)
 
2016. 07. 18. 15:16 

Nagyon szeretem ezt a filmet. Méghozzá azért, mert ez végre nem egy olyan film, amely ugyan egy nagyon komoly és kemény témával foglalkozik, de nem az a legfontosabb, hogy végtelenül megsajnáljuk szegény szereplőt, s végigbőgjük az egész filmet. Persze kellően komoly, de nem fukarkodik a humorral, a vidámsággal. Véleményem szerint a film címe pont az életet helyezi középponta. Az, hogy még ha rákos is az ember, az életben akkor is 50% az esély arra, hogy életben maradsz.

 
2015. 11. 09. 15:38 

Azért tartom furcsának a filmet, mert viszonylag ritka, hogy egészséges humorral tálaljanak egy ilyen súlyos betegséget. Teljesen szokatlan, már a gesztus is, hogy vígjátékként alaptételezzék, főtémának válasszák. Ennek magyarázatának azt tartom, hogy személyes történet ihlette. Épp ezáltal tudott a stáb azonosulni a helyzettel, de képes volt kívülről rátekinteni. Nagyon dicséretes vállalkozásnak tartom.

 
2015. 05. 08. 05:09 

Nem tudom, problémaként vagy jó dologként fogjam-e fel, hogy amiben Seth Rogen játszik, az sethrogenes film lesz. Annyira ugyanolyan (szerethető) minden filmben, hogy szinte nehéz elvonatkoztatni ettől. Mindenesetre a filmnek nem ártott a humora, sőt!

 

Seth Rogen felesége,Lauren Anne Miller Rogen szerepel a filmben, méghozzá egy bulldog-ot sétáltat éppen, amikor Adam is a kutyáját sétáltatja.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Will Reiser, a történet írója vállalt egy kis cameo szerepet a filmben. Adam partyján ő az, aki azt mondja Adam-nak, hogy a nagybátyja is rákos volt.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Anna Kendrick egy interjúban elárulta, hogy gyakran gondolt úgy a karakterére, mint a világ legrosszabb pszichológusára.

(ArpiHajdu és Réci)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.