77% 45 szavazat
Fizessen, nagysád!

Fizessen, nagysád!

Fizessen, nagysád!
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
18
Szereplők (18)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A pékinasból lett dúsgazdag malomtulajdonosnak nagyon sok baja van az igazgatókkal, mert előbb-utóbb mindegyik elhanyagolja az ügyek intézését és beleszeret csinos lányába, Zsuzsiba. Péter, a külföldről nemrég hazaérkezett fiatalember, az új malomigazgató becsületszavát adja Fábrynak, hogy nem fogja a lánya kezét megkérni. Nagy ambícióval kezd munkához, de Zsuzsi minden alkalmat megragad, hogy megakadályozza ebben.

Rendező: Ákos Ráthonyi
Ország: Magyarország
Premier (HU): 1937.03.11.
Kabos Gyula
Jávor Pál
Kabos Gyula
Kabos Gyula
Jávor Pál
Jávor Pál
Muráti Lili
Kabos Gyula
Muráti Lili
Latabár Kálmán
 
2019.12.12 Charvi30

legújabb vélemény

Ennyi jó színészt egy filmbe sűríteni még mai is nagyon fantasztikus, hát még ha a magyar filmgyártás reneszánszából kerül ki. Jávor Pál alakítása egy kicsit kopottas ugyan, ő általában rendre ugyanazt a karaktert hozza, de Mátis Lili számomra egy ismeretlen oldaláról mutatkozott meg ebben a filmben.

0
 
2018.01.23 Berto49

Kár, hogy csak ilyen rossz állapotban lévő kópia maradt az utókorra, pedig a korszak két legnagyobb nevettetője, Kabos és Latabár együtt szerepelnek benne. A film leginkább maradandó jelenete számomra Latabár és Gombaszögi groteszk tánca. A cselekmén... Több

0
 
2015.12.06 cody0507

Latabár és Kabos egy filmben, ez felülmúlja a legmerészebb álmaimat is. Zseniális az ő alakításaik. Akik nem is szeretik a régi filmeket, azok is mindenesetre nézzék meg legalább ezt, mivel felejthetetlen élményben lesz részük!

0