Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Fogságban


(Prisoners)
Fogságban

Tartalom

Keller Dover boldog családapa, feleségével épp hálaadási ebédre mennek barátaikhoz, a Birch házaspárhoz. Anna Dover és Joy Birch nagyon jó barátnők, és hajlamosak elkószálni a szülői tekintetek elől. A két fiatal lány már órák óta nem tért vissza egy sétáról, szüleik pedig sehol nem találják őket, így végül a rendőrséget is kihívják. A helyszínre érkező nyomozó az egyetlen nyomon elindulva letartóztatja a közelben parkoló gyanús lakókocsi sofőrjét, akit kellő bizonyítékok híján szabadon kell engednie. Keller Dover saját kezébe veszi az irányítást, csak egy cél lebeg a szeme előtt: megtalálni az embert, aki számára mindennél fontosabb.
 
(SódóGA)
 
2015. 01. 25. 22:37 

Ez egy olyan film amit nem könnyű nézni, az ember mégis újra meg újra megteszi. Elgondolkodtató, hátborzongató, lenyűgöző... egyszerűen egy mestermű.

 
2015. 06. 10. 08:15 

Most néztem meg és a Komfortos Mennyország óta nem láttam ennyire jó krimi-drámát. Említésre méltó: 10/10. Fordulatos volt, kiszámíthatatlan, nekem nagyon bejött! A szinészek a Toppon vannak!

 
2015. 05. 06. 08:10 

Nagyszerűen demonstrálja ha gyermekeidet elrabolnák. Jól alakítják a szereplők a szerepeket. Jók a karakterek, jók a vágások. Fenntartja a feszültséget majdnem végig. Lehet találgatni mi lehet a megoldás. Ha jó vagy és közbe jár az agyad, ki lehet a háttérben, a film közepére meg lehet fejteni ;) :) Kötelező film :)

Hugh Jackman
 

Melissa Leo szürke parókát és kiegészítőket viselt a szerep kedvéért, és a kellékesek lelkére kötötte, hogy ne tisztítsák meg a szemüvegét.

(SódóGA)
 

A jelenet, amikor Holly kéri Kellert, hogy igyon még egy kicsit, teljes egészében improvizáció.

(SódóGA)
 

A nyomozó, Loki nevét egy norvég mitológiai szereplő is inspirálta. A mitológia szerint Loki állhatatosan oltalmaz egy gyermeket egy óriástól, Skrymirtől.

(SódóGA)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.