80% 918 szavazat
Förtelmes főnökök

Förtelmes főnökök

Horrible Bosses
Filmadatlap
58
Vélemények (58)
28
Szereplők (28)
17
Képek (17)
1
Videók (1)
8
Érdekességek (8)
Díjak
Filmkritika
8
Cikkek (8)
Fórum
JRD  
Colin Farrell
Colin Farrell

FILMINFÓ

Három átlagos beosztott, Nick, Kurt és Dale fellázadnak főnökeik ellen, és ravasz gyilkossági tervet eszelnek ki. Nincs azonban könnyű dolguk, mert úgy tűnik, a sors épp ellenük dolgozik.

(hp)

Rendező: Seth Gordon
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2011.07.28.
 
2022.04.07 JRD

legújabb vélemény

Szórakoztató

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Ki nem találkozott bunkó főnökkel, vagy zaklató főnökkel, vagy lusta főnökkel, vagy hazudozóval, vagy... és még napestig sorolhatnánk a típusait. És vajon hányan játszottak már el a gondolattal, hogy hidegre tegyék vagy kirúgassák a főnököt... Főhőseink (akik inkább főbalekok) bizony megpróbálják. Hogy győznek-e vagy veszítenek, ahhoz meg kell, hogy nézd, és megtudod! Szóval, filmre fel, és jó szórakozást!

1
 

Mindenki csinál vígjátékot.De minek?Az egy olyan műfaj,ami különleges képességeket követel az előadótól,és itt ez nincs meg senkiben.Egyszer nézős maszlag.

1
 
2018.01.19 mamiéstöti2

Nagyon jó szereplőket válogattak a filmbe és az alapötlet is teljesen jó volt csak úgy mint a megvalósítás. Egyik kedvenc vígjátékom.

0
 
2018.08.21 erahurka

Egészen rendben van, de mégsem tudott igazán elkapni. Sokszor idegesítettek a főszereplők, inkább néztem volna a főnököket, ők sokkal viccesebbek voltak.

1
 
2017.04.18 indingo

Az ötlet nem volt rossz. A főnökkel mindenkinek baja van, kivéve ha ő maga a főnök. Voltak benne humoros jelentek és nevetni is tudtam. A szereposztása is elég jó.

0

A film összbevétele 209 638 559 dollár volt (imdb.com).

#1
 

209,6 millió dollár bevételt hozott a film.Szerző: LionelMessi10

#2
 

A film költségvetése 35-37 millió dollár között van.Szerző: LionelMessi10

#3
 

A film bemutatását megelőző kampány részeként a Warner Bros. Pictures Canada egy közel négy méteres voodoo babát állított ki Montreal belvárosában, melyen a járókelők hatalmas tűkkel vezethették le feszültségüket, melyet kiállhatatlan főnökük keltett bennük. Emellett, akik elmesélték legjobb vagy legrosszabb főnökükhöz kapcsolódó történetüket, esélyt kaptak arra, hogy jegyet nyerjenek a film premier előtti vetítésére.Szerző: hp

#4
 

Jennifer Aniston barna parókát viselt a forgatás alatt, hogy hangsúlyosabbá tegye kreol bőrét, és hogy korábbi filmjeitől igen különböző, szexuálisan túlfűtött karakter benyomását keltse.Szerző: hp

#5