68% 68 szavazat
Franklyn

Franklyn

Franklyn
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
16
Szereplők (16)
5
Képek (5)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Preest (Ryan Philippe), a maszkot viselő detektív egy gyilkos után nyomoz a monolitikus fantázia-metropolisz, Meanwhile City utcáin, melyet a hit és a vallási buzgalom irányít. Esser, a megtört lélek fiát keresi a jelenkori London hajléktalanjai között. A fájó szívű, harmincas Milo (Sam Riley) újra találkozuik élete első szerelmével. A gyönyörű Emilia (Eva Green) egyre veszélyesebb öngyilkos művészi előadásokat tervez. A két világ között ingázva lassan közelít egymáshoz négyük sorsa a végzet, a szerelem és a tragédia hálójában, és amikor összeérnek a szálak, egy pisztolygolyó dönti el, hogyan végződik történetük.

Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2009.12.02.
 
2018.09.06 TribeBubu

legújabb vélemény

Nagyon tetszett! Ez az ugrabugra a két ábrázolás között és a kusza sztori, ami a végén értelmet nyer… az ilyen filmeket kedvelem igazán. A steampunkos beütés nálam meg csak hab ezen az elmebeteg tortán.

0
 
2018.03.08 Artemisia

Elég nehezen érthető, lassan folydogál a cselekmény, van jó néhány unalmas,vontatott rész. Előbb kellett volna felfedni a 4 történet közötti kapcsolatot, vagy legalább mozgalmas, tartalmasabb részekkel kitölteni a játékidő első harmadát. De a vége í... Több

2
 
2015.06.06 VenuszProjekt

Jézusom! Imádtam ennek a filmnek minden egyes másodpercét! Kicsit kuszának tűnik az egész, de ahogy haladunk előre a történettel, fokozatosan kiderül, hogy miről is van szó, hol is járunk. Nagyon jó látványvilággal áldották meg ezt a másfél órát az alkotók, egyszer mindenképp érdemes megnézni!

0
 
2016.03.16 Toncsi

A nagy része teljesen ízetlen és uncsi, de szerencsére az utolsó harmadban jön egy változás...

0
 
2016.09.03 Zsombi

Könnyebben megértek urdu nyelven egy fociközvetítést, mint ezt a filmet...

0
 

Köztes Városban nincs kék szín.Szerző: Artemisia

#1
 

Köztes Város látványvilágát Caravaggió festményei ihlették.Szerző: Artemisia

#2
 

Eva Green a két különböző karakterhez egy tréner segítségével gyakorolt külön hangokat és gesztusokat.Szerző: Artemisia

#3