Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Futballmaffia


(Rise of the Footsoldier)
Futballmaffia

Tartalom

Carlton Leach egyszerű futballhuligánként kezdte. Nem a meccs, nem kedvenc csapata, a West Ham United volt számára a fontos, hanem a vérre menő bunyók, amelyeket az ellenfél szurkolóival vívott meg minden hétvégén. Aztán Carlton rájött, hogy így csak a börtönbe juthat, ezért erejét az alvilág szolgálatába állította. Egyszerű kidobó emberből hamarosan a legnagyobb bulik részese lett. Amíg azonban a focimeccseket követő verekedések után még a vesztesek is megúszták kórházi ápolással, a maffia világában a legapróbb hiba is az ember életébe kerülhet. Carlton pedig kénytelen megtanulni, hogy ebben a közegben még a legjobb barátaiban sem bízhat. (britex)
 
2016. 11. 04. 12:44 

olyan mint a legdurvább londoni verekedések gyűjteménye. csupa nyers erőszak az egész, nagyon extrém vállalkozás, gyomor kell hozzá

 
2016. 04. 21. 06:02 

Engem ez nagyon megdöbbentett. Igaz, hogy ahogy indított, nem sokat vártam volna az egésztől. Egy klasszikus futballhuligán filmre számítottam de aztán nagyon elszabadult és lebilincselő történet kerekedett ki az egészből.

 
2014. 12. 30. 11:39 

Egy nagyon kegyetlen, szívtelen film. Tele brutalitással. Azt hiszem, van egy kis Guy Ritchie beütése az egésznek, meg valahogy nekem a Sin City-t juttatja eszembe egy kissé. Ugyanakkor a készítők ügyeltek a tartalmi mélységekre, még ha nem is egy cizellált film lett az eredmény, akkor is nagyon mély mondandóval rendelkezik.

 

A rendező Julian Gilbey egy kegyetlenül őszinte és megrázó filmet készített a brit alvilág egyik legendás alakjáról, illetve annak pályafutásának három évtizedéről.A Futballmaffia egy a bűn és az erőszak számtalan formáját felvonultató alvilági tárlatvezetés. A film első kétharmada Carlton Leach felemelkedését mutatja be nekünk, hogyan válik a szurkolói szubkultúra egyik arctalan hőséből az éjszakai élet császára, mindössze 2 szűk évtized leforgása alatt. A harmadik harmad a rettendoni hármasgyilkosság néven elhíresült eset hátterére fókuszál. 1995. december 7-én Essex egy elhagyott részén egy Range Rover-ben három férfi holttestére bukkant néhány helyi gazda.

(Elkoo)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.