64% 51 szavazat
Garfield és a valós világ

Garfield és a valós világ

Garfield Gets Real
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
19
Szereplők (19)
1
Képek (1)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Garfield, a világ leglustább macskája nagyon unja már a képregények kétdimenziós világát. Arról álmodozik, hogy egyszer megkóstolhat majd egy valódi, 3-dimenziós lasagne-t! El is jön a nagy alkalom, amikor Garfield gazdájának lelkes, de annál ügyetlenebb kutyusa, Odie véletlenül átejt egy csontot pont azon a rejtett lyukon, amely a képregény-világot a való-világtól választja el. Több sem kell Garfieldnak, azonnal megszökik - de csalódnia kell: a valódi világ hideg, magányos és kényelmetlen, ráadásul a többi macska nem hiszi el, hogy ő az a híres képregény-sztár, akinek kalandjaiból olyan kényelmes almot lehet készíteni. Narancssárga hősünk hamar rádöbben, hogy a papírnál kellemesebb… Több

Forgatókönyvíró: Jim Davis, Mike Peters, Dean Young
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.01.16.
 
2018.04.26 indingo

legújabb vélemény

A kutyus mé hasonlít az eredetire, de Garfildot nagyon elbaltázták. Olyan, mint egy gyurma figura. A történet sem tetszett és a párbeszédek sem a szokásosak.

0
 
2015.01.27 Cintia

Nekem szeretem amikor a régi meséket átdolgozzák a modern effektekkel. Nekem Garfiel úgy Garfiel ahogy megjelent. Így hát nem is nagyon tudtam élvezni a filmet. A kevesebb néha több.

0