65% 42 szavazat
A csodazsaruk

A csodazsaruk

Dak ging san yan lui
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
21
Szereplők (21)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Amikor lába kél egy egész rakéta-üzemanyag szállítmánynak és megölik a hongkongi alvilág egyik kulcsfiguráját, a "Dinoszaurusz"-ként ismert maffiafőnököt, a rendőrség nem lát összefüggést a két ügy között. Egyedül Chan felügyelőnek vannak tippjei. Szerinte a meggyilkolt maffiózó öccsének köze lehet mindkét esethez. Elméletének igazolására nem talál társat a rendőrségen. Chan felügyelő azonban makacs és bízik a szimatában. A rendőrakadémia fiatal növendékeiből kicsi, de annál ütőképesebb akciócsoportot szervez. A húsz évnél alig idősebb fiatal rendőrhallgatókról senki nem hinné el, hogy zsaruk - és éppen ez Chan tervének kulcsa. A rendőrpalánták beépülnek az alvilágba,… Több

Rendező: Benny Chan
Ország: Hongkong
Premier: 1999.06.18.
Stephen Fung
Stephen Fung
Stephen Fung
Nicholas Tse
Stephen Fung
Stephen Fung
 
2015.10.28 bocerkaa

legújabb vélemény

Bár az egésznek a képi világa nem túl sokat ígér, én mégis nagyon élveztem. A jól megkoreografált akció jelenetek, a pörgős akció dús dramaturgia egyszerűen nálam mindent vitt. Érdemes megnézni, mert egészen izgalmas, még ha sok helyen néha gagyi is a történet.

0
 
2015.10.09 Ricardo Garcia

Meglepően jó film, kevésbé ismert színészekkel, ám annál jobb alakításokkal. Egy kissé talán komolyan veszi magát a film, ami tipikusan ennek a műfajnak és korszaknak a buktatója, ám mégis tud szórakoztató maradni és egyáltalán nem kínlódás végignézni.

0