Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gilmore Girls: A Year in the Life


(Gilmore Girls: A Year in the Life)

Tartalom

A sorozat főszereplői egy fiatal lány és egyedülálló édesanyja, akiket a Szívek szállodája című sorozatból már ismerhetünk.
(Pajor Sándor)
 
2017. 04. 11. 12:01 

Az eredeti sorozat sokkal-sokkal jobb. A párbeszédek itt már voltak viccesek vagy én változtam? Nagyon vártam, mert olvastam , hogy majd minden szereplő visszatér.......hát ez nem így volt.

 
2017. 01. 08. 10:05 

Borzalmas volt. Rengeteg unalmas párbeszéd, humor alig. A négy részben alig történt valami, még az utolsó rész elment. A két főszereplő is elég rosszul néz ki, csalódás volt az egész.

 
2017. 02. 13. 05:25 

Jo latni hogy nem csak en oregszem igy van sajnos ez mindenkivel mint a Gilmore Girls szineszeivel is....
Mind a negy resszel ugy vagyok hogy a masfel oras reszekbol sztem lehetett volna csinalni max egy fel orasat talan mindegyiknek a kozepet kellenne ki vagni mert azok ernek vmit a tobbi kuka....De azert nem adtam fel becsuletesen vegig neztem s kedv csinalonak ha lehet ennyit mert erre a sorozatra rafer a vegere raktak egy jo kis csavart hogy megnezzem a kov. evadot ha egyaltalan a Netflix meg mer probalkozni vele....


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.