83% 52 szavazat
Goddess of Love

Goddess of Love

Goddess of Love
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
26
Szereplők (26)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Lejátszás
Guszti  

FILMINFÓ

Venus, a magányos és különc nő megismerkedik álmai férfijával, Briannel. A szexuálisan túlfűtött, szenvedélyes kapcsolatuk egy csapásra véget ér, amikor felrűnik a férfi múljtának egy fontos szereplője, Christine. Venus összeroppan, és az őrület határára kerül, de vajon miféle bosszút… Több


Rendező: Jon Knautz
Forgatókönyvíró: Alexis Kendra, Jon Knautz
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Kanada
Premier: 2015.08.31.
 
2016.06.26 JollyDzsé

legújabb vélemény

Jómagam teljesen ki tudtam zárni a film erotikus elemeit és részeit. Nem ezen volt a hangsúly. Nem volt rossz film, habár a sztori eléggé kiszámítható volt már az elejétől.

0
 
2015.11.30 Guszti

Brutálisan erős ábrázolása annak, hogy mire is képes a szerelem az emberrel: őrületbe kerget és az emberség levetkőzését is megcélozza, hogy vágya tárgyát elérje.

1
 
2016.05.26 Sniper

Szerintem ez az egyik legerősebb szerelmi dráma, melyet az elmúlt években láttam. Jó színészek a főszerepekben, izgalmas képi világ és finoman megszerkesztett lélektani kitárulkozás jellemzi.

0
 
2016.01.02 Tom

A pucér csajokon kívül nem találtam semmi élvezhetőt a filmben. Egy bekattant nő hisztis toporzékolásának lehetünk szemtanúi. Ennyi.

1
 
2015.10.14 Stiff

Nekem kifejezetten tetszett a film, habár nem rajongok a filmdrámákért, de ez ott volt a szeren. Szeretem, amikor egy rendező úgy nyúl egy történethez, hogy pontosan érzi és érti annak minden mozzanatát. Itt is ezt láttam: tökéletesen, maximális hozzáértéssel mozogtak a szereplők, hála a remek dirigensi pálcának.

0