Játssz egy iPad Mini 2-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Egyiptom istenei


(Gods of Egypt)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az Egyiptom istenei című akciófilmben Set, a sötétség könyörtelen istene elfoglalta Egyiptom trónját. A birodalomban ezáltal eluralkodott a káosz és a rettegés. Egy maréknyi lázadó megelégelte az egykor békés és virágzó Egyiptomban jelenleg uralkodó állapotokat és a halandó Bek vezetésével felkelt a gonosz uralkodó ellen. Set oldalán azonban a hatalmas Hórusz áll...

(forgalmazza: Big Bang Media)

(erare)
2016. 02. 25. 20:31 

Visszataszítóan gyenge film. Az A kategóriás színészektől nem gondoltam volna hogy ilyen pocsék filmet kapok. Úgy gondoltam, ha az előzetes alapján nem is fogott meg, de a látvány miatt érdemes rá moziba beülni. Tévedtem, de még mekkorát.
A viccesnek gondolt beszólások, inkább kínosak egy ilyen filmben és gyerekesek. A kamera mozgás és a túlzott animációnak hála, körülbelül annyit érnek a ,,látványos" csaták, mint egy xbox játékban két pálya közötti átvezető videó. Tele van logikai hibákkal, és a film környezete is gyér. Utoljára ennyire zavaró talán a 95'-ös Mindörökké Batman Gotham-je volt.
Egy kis pozitívumot mondjak: Gerald Butler negatív karaktere megfogott. A film kezdetekor, mikor megjelent, el is hittem hogy jó film lesz. Egyszer megnéztem, de bánom, hogy moziban. Nem szörnyű, de roppant gyenge.

2016. 06. 29. 21:50 

Sokan lehúzzák a filmet, de szerintem egyszer simán nézhető. Nem mondom, hogy dvd-n, vagy bármilyen formában a kedvenceim között fogom őrizgetni, de annyira nem szörnyű, mint amire a hozzászólások alapján számítottam. Aki szereti ezt a műfajt, annak megéri ezt a két órát rászánni:)

2016. 06. 29. 07:54 Nézhetetlen!

Ez borzalmas ez a film. Történetben látványban, hangulatban nagyon szegény. Előzetes alapján sokkal jobbra, számítottam moziban akartam megnézni de örülök hogy nem dobtam ki ezért egy jegynek az árát!

 

A filmben egy egyiptomi színész sem játszik.

(hp)
 

A filmet már bemutatása előtt sok kritika érte amiatt, hogy az egyiptomi szereplőket többnyire fehér bőrű színészek alakítják. A rendező, Alex Proyas és a produkció mögött álló Lionsgate közleményben kértek elnézést, és ígéretet tettek arra, hogy a jövőben sokkal figyelmesebbek lesznek a szereplőválogatás tekintetében.

(hp)
 

Az Egyiptom istenei stábja nagyobb részt megegyezett a Mad Max: A harag útja-éval. Ez hozzávetőlegesen 200 azonos stábtagot jelentett. Mindkét filmen ugyanaz a rendezőasszisztens, speciális effektekért felelős szakember és kaszkadőrcsapat dolgozott. A színészek közül többek közt Courtney Eaton, Abbey Lee és Bruce Spence is feltűnt A harag útjában.

(hp)
Movieaddicts: Egyiptom istenei
Moziba megnézni semmiképpen nem ajánlom, főleg a szörnyen keveset nyújtó 3D miatt sem. 5/10
Cinestar: Egyiptom istenei
Az egykoron vezetőnek hitt direktor főhőséhez hasonlóan elkényelmesedett és alul maradt a közönség kegyeiért folytatott harcban. 60/100
VOX: Egyiptom istenei
Nem folytatás, nem előzmény és nem is remake, de sokadik film az Egyiptom istenei, egy újabb az ókori mitológiákat kizsákmányoló hollywoodi látványfilmek közül. 50/100
Egyiptom istenei - Előzetes (magyar nyelven) Egyiptom istenei
Egyiptom istenei magyar szinkronos előzetes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.