Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Egyiptom istenei


(Gods of Egypt)
Egyiptom istenei

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az Egyiptom istenei című akciófilmben Set, a sötétség könyörtelen istene elfoglalta Egyiptom trónját. A birodalomban ezáltal eluralkodott a káosz és a rettegés. Egy maréknyi lázadó megelégelte az egykor békés és virágzó Egyiptomban jelenleg uralkodó állapotokat és a halandó Bek vezetésével felkelt a gonosz uralkodó ellen. Set oldalán azonban a hatalmas Hórusz áll...

(forgalmazza: Big Bang Media)

(erare)
 
2016. 02. 25. 20:31 

Visszataszítóan gyenge film. Az A kategóriás színészektől nem gondoltam volna hogy ilyen pocsék filmet kapok. Úgy gondoltam, ha az előzetes alapján nem is fogott meg, de a látvány miatt érdemes rá moziba beülni. Tévedtem, de még mekkorát.
A viccesnek gondolt beszólások, inkább kínosak egy ilyen filmben és gyerekesek. A kamera mozgás és a túlzott animációnak hála, körülbelül annyit érnek a ,,látványos" csaták, mint egy xbox játékban két pálya közötti átvezető videó. Tele van logikai hibákkal, és a film környezete is gyér. Utoljára ennyire zavaró talán a 95'-ös Mindörökké Batman Gotham-je volt.
Egy kis pozitívumot mondjak: Gerald Butler negatív karaktere megfogott. A film kezdetekor, mikor megjelent, el is hittem hogy jó film lesz. Egyszer megnéztem, de bánom, hogy moziban. Nem szörnyű, de roppant gyenge.

 
2016. 02. 25. 22:10 

Borzalom, harmat gyenge!

 
2016. 02. 28. 23:41 

Tipikus látványfilm. Kiszámítható, elcsépelt történet, maximális látvány. A színészek amúgy jók voltak és szép a rendezés is szép lett. A zene egész pofás volt. De sajnos nekem ez kevés az igazán jó szórakozáshoz.
De ha éppen ez megy egy fárasztó nap után a tévében, lazításnak nem rossz.

Nikolaj Coster-Waldau
Brenton Thwaites
Brenton Thwaites
Courtney Eaton
Gerard Butler
Nikolaj Coster-Waldau
Gerard Butler
Courtney Eaton
Nikolaj Coster-Waldau
Courtney Eaton
Courtney Eaton
Brenton Thwaites
Courtney Eaton
Elodie Yung
Gerard Butler
 

A filmet nagyjából 140M $-ból forgatták le 2014 tavaszán, Ausztráliában.

(dulkap)
 

Alex Proyas hét év után forgatott újra mozifilmet a 2009-es Képlet óta.

(dulkap)
 

A rendező Alex Proyas Egyiptomban született görög szülőktől és 3 éves korában költöztek Ausztráliába.

(dulkap)
Movieaddicts: Egyiptom istenei
Moziba megnézni semmiképpen nem ajánlom, főleg a szörnyen keveset nyújtó 3D miatt sem. 5/10
Cinestar: Egyiptom istenei
Az egykoron vezetőnek hitt direktor főhőséhez hasonlóan elkényelmesedett és alul maradt a közönség kegyeiért folytatott harcban. 60/100
VOX: Egyiptom istenei
Nem folytatás, nem előzmény és nem is remake, de sokadik film az Egyiptom istenei, egy újabb az ókori mitológiákat kizsákmányoló hollywoodi látványfilmek közül. 50/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.