60% 66 szavazat
Gonosz falu

Gonosz falu

The Gathering
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Cassie (Christina Ricci) amerikai turistalány egy angol faluban, ahol éppen egy ősi templomot tártak fel. A szenzációs felfedezéssel egyidőben két fiatal tragikus baleset áldozatává válik, Cassie túléli. A család, aki a balesetet okozta, magához veszi a gyógyuló lányt, aki emlékezetkieséssel küzd. Álmában furcsa figurák jelennek meg. Nem tudja, hogy a múltból jönnek látomásai, vagy a jövő hírnökei. Dan (Ioan Gruffudd), a szomszéd fiú érdeklődést mutat a lány iránt és segíteni akar gyógyulásában. A faluban is egyre titokzatosabb dolgok történnek. Mintha az elfelejtett templom az emberek összes szenvedélyeit összegyűjtő hely lett volna évszázadokon keresztül.

Ország: Egyesült Királyság
Premier (HU): 2004.09.23.
 
2023.01.15 stomachh

legújabb vélemény

Az ötlet érdekes lett, de sikerült egy élettelen, unalmas filmet forgatni belőle.

0
 
2016.11.30 Ronin

magasan átlagon fülöli szellemes horror/triller, jó ötlettel, jó sztorival és frappáns véggel. csak a színészi teljesítmény nem igazán kiegyensúlyozott

1
 
2019.02.05 Owotonor

Misztikus hangulatot és idővel, félelmet keltő falu, Christina Ricci nagyon beleillik ebbe az egészbe, maga a film nem egy kiemelkedően jó alkotás, viszont engem végig lekötött a rejtélyességével és hangulatával.

0