Játssz egy Lenovo Note Gold-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Grimm


(Grimm)
Grimm

Tartalom

A sorozat a Grimm-testvérek meséinek adaptációja, amely a klasszikus történeteket a sötétebb oldalukról mutatja be. Nick Burkhardt az erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után nyomoz. Hamarosan kénytelen belátni, hogy a farkasemberek nem mitikus, hanem valóban létező, hús-vér lények, és az is világossá válik számára, hogy ő a híres meseírók leszármazottja. Nick elhatározza, hogy életét a természetfeletti lények elpusztításának szenteli.
(hp)
 
2016. 07. 16. 15:50 

Nagyon egyedi sorozat. Mindig szerettem a régi disney vagy Andersen mesék filmes feldolgozàsait. Izgalmasak és egy règelmúlt időt hoznak vissza úgymond. Nagyon jó szereplőgárdát válogattak össze. Egyedi képi világ és zene jellemzi. Mindenkinek ajánlom:)

 
2016. 07. 29. 18:01 

Egyik kedvencem volt a futó sorozataim között az első évada, de sajnos mára már túlságosan kifulladt, ha lehet így fogalmazni egy sorozattal kapcsolatban. Ugyan azokat a történéseket ismétli a sorozat újra és újra. A látvány viszont zseniális végig, de ez sajnos mára elég.

 
2015. 06. 21. 21:38 

Nem igazán voltam oda a sorozatért mégis magával ragadó volt amint belefogtam. Negatívnak talán csak a kissé esetlen átváltozásokat mondhatnám de amint megszokod nincs vele baj.

 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm mesékre melyet Andersen írt.

(mdlg4th)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(mdlg4th)
 

Stephen Carpenter számos misztikus regényt is írt.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.