Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Grimm


(Grimm)
Grimm

Tartalom

A sorozat a Grimm-testvérek meséinek adaptációja, amely a klasszikus történeteket a sötétebb oldalukról mutatja be. Nick Burkhardt az erdőben elkövetett sorozatgyilkosságok után nyomoz. Hamarosan kénytelen belátni, hogy a farkasemberek nem mitikus, hanem valóban létező, hús-vér lények, és az is világossá válik számára, hogy ő a híres meseírók leszármazottja. Nick elhatározza, hogy életét a természetfeletti lények elpusztításának szenteli.
(hp)
 
2015. 11. 10. 20:16 

Az egyik kedvencem a jelenlegi mezőnyből. Remek atmoszférája van, jól építették fel a történetet és a karaktereket is, az évadzárók pedig eddig egytől egyig alaposan gyomorszájon vágtak. Szóval engem simán levett a lábamról.

 
2014. 10. 11. 17:52 

Eleve nem sok esélyt adtam a sorozatnak, valahogy nem fogtak meg az előzetesek, de úgy voltam vele, hogy egy rész belefér. Aztán valahogy ott ragadtam előtte, persze megvannak a maga hibái, de az erősségei annyit nyomnak a latba, hogy engem mindent egybevetve igenis meggyőzött. A Grimm egy kiváló sorozat, nem egy klasszikus, de ha csak egyetlen sorozatra jut időd a kedvenceid mellé, tégy egy próbát vele.

 
2017. 05. 22. 08:01 

Fájt érte a szívem, hogy abbahagyták. Eredeti, izgalmas sorozat. Sorra néztem a részeket, nem lehet abbahagyni. Nagyon jók a karakterek, a történet cselekménye magávalragadó.

 

A sorozat nagyban támaszkodik a már jól ismert Grimm mesékre melyet Andersen írt.

(mdlg4th)
 

A sorozat társvezetője Sean Hayes az Emmy-díjas “Jack” a Will és Grace sorozatból.

(mdlg4th)
 

Stephen Carpenter számos misztikus regényt is írt.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.