Játssz három szuper díjért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Agyas és agyatlan


(The Brothers Grimsby)

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2

Az Agyas és Agyatlan című vígjátékban egy brit tikosügynök kénytelen menekülni egy akciót követően a világuralomra törő ellenség elől. A bátor, vakmerő és brit eleganciával megáldott ügynök egy darabig testvérénél húzza meg magát, ám a rég nem látott, szabadidejét sörözéssel és futballhuliganizmussal eltöltő tesó társasága sokkal nagyobb próbatételnek bizonyul ügynökünk számára, mint eddigi legveszélyesebb küldetésének teljesítése...

(erare)
2016. 05. 03. 20:54 

Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat, Brüno, A diktátor) repertoárja tovább bővül a brit külvárosi suttyó futballhuligán szerepkörével, amelynek sztereotípiáit sikeresen házasítja össze a klasszikus kémfilmek paródiájával. A végeredmény egy hullámzó színvonalú, ámde ütőképes elegy, amitől garantáltan eldobjuk az agyunkat!

2016. 03. 10. 17:53 

Alapvetően bírom Sacha Baron Cohen humorát, sőt ez a film is rendben lenne, de a gusztustalan és erőltetett homoszexuális bolondozással leállhatna. Pedig csak két-három ilyen jelenet volt ebben, de azok nagyon durván gyomorforgatóak voltak, ez pedig elég is ahhoz, hogy az embernek elmenjen a kedve az egésztől.
Rejtély számomra, hogy olyan remek színészek, mint Mark Strong és Penélope Cruz hogyan vállalhatnak el ilyen filmet.

2016. 03. 09. 17:24 

Ez a film már túlontúl morbid és esztelen, ahogyan a címe is sugallja. Pont emiatt is nem tetszett annyira. Egyszer nézhető, de nem veszít vele az ember, ha kihagyja. A díszlet és a jelenetek sem fogtak meg és a rendezés is gyenge...

Sacha Baron Cohen

mint Nobby

Rebel Wilson

mint Dawn Grobham

Freddie Crowder

mint Tsunami

Jon-Jon Lockwood

mint Jason

Shaun Thomas

mint Skeletor

Claudia Adshead

mint Britney

Mark Strong

mint Sebastian

Lex Shrapnel

mint Steven Marber

Sacha Baron Cohen új életet kezdett. A humorérzéke nem finomodott, sőt, új filmje, az Agyas és agyatlan (Grimsby, már a mozikban) valószínűleg a mozitörténet legvadabb, legbeválalósabb vígjátéka, de a Borat-ban és a Brünó-ban megismert rögtönzés helyett ezúttal hagyományos, előre megírt vígjátékot készített. – Az Ali G, a Borat és a Brüno forgatása során az volt az alapkérdés, hogy úgy jussak ki a jelenetből, hogy nem bukom le. És meg sem vernek – hasonlította össze a kétféle filmezési stílust a színész, aki az Oscar-díjat is mint Ali G adta át. – A forgatás előkészítése ezeknél a filmeknél azt jelentette, hogy megnéztük, merre tudok menekülni, ha a felháborodott tömeg nekem esik. A Bruno forgatásán volt egy ember, akinek kizárólag az volt a munkája, hogy gondoskodjon róla, hogy ne tartóztassanak le. Egyszer kitörtem a bokám, mert csak az ablakon keresztül tudott kijuttatni valahonnan, és ugranom kellett. Ez az izgi része hiányzik a forgatásnak. Úgyhogy az Agyas és agyatlan készítése közben azzal pótoltam az adrenalint, hogy igyekeztem minden idők legállatabb jeleneteit összehozni. Az elefánt méhében bujkáló titkosügynökökkel szerintem elég messze sikerült mennünk… ez tuti nem olyan film, amire a mozinéző utólag azt mondja: „á, ilyet is láttam már”. (Intercom)

(hg)

Sacha Baron Cohen a film berlini premierjére nem civilként, hanem az általa alakított karakter bőrébe bújva érkezett: papucsba, csak egy szürke alsónadrágban és egy szürke pulcsiban.

(hg)

Ez Isla Fisher és Sacha Baron Cohen első közös filmje. A két színész a valóságban férj és feleség.

(hg)
Movieaddicts: Agyas és agyatlan
Gyenge kémparódia sok altesti viccel, inkább csak Cohen rajongóinak. Egy erősebb gyomor nem árt a megtekintéséhez, de ha aki szereti a stílust, annak bejön majd.
Filmtrailer: Hakuna Matata
Sacha Baron Cohen (Ali G, Borat, Brüno, A diktátor) repertoárja tovább bővül a brit külvárosi suttyó futballhuligán szerepkörével, amelynek sztereotípiáit sikeresen házasítja össze a klasszikus kémfilmek paródiájával. A végeredmény egy hullámzó színvonalú, ámde ütőképes elegy, amitől garantáltan eldobjuk az agyunkat!
VOX: Agyas és agyatlan
Sacha Baron Cohen eddig okosan használta a tapló, alpári humort. Eddig. 45/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.