60% 36 szavazat
Az elveszett kardforgató

Az elveszett kardforgató

Guan yun chang
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
27
Szereplők (27)
19
Képek (19)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A legendás Guan Yu hat generálissal végzett életében, nem ismerte a vereséget, rettenthetetlen harcosként írta be magát a történelembe. Nagy szerepet játszott a kínai polgárháborúban, amely a Han dinasztia összeomlásához vezetett. Ott volt akkor is, amikor a három királyságot uraló Shu dinasztia… Több


Forgatókönyvíró: Felix Chong, Alan Mak
Zene: Henry Lai
Ország: Hongkong, Kína
Premier: 2011.04.28.
 
2019.07.16 stargame

legújabb vélemény

Több hibát is elkövettek ebben filmben, és bár egyes részek nagyonis tetszettek, nem kellett volna egyetlen hosszú csatajelentre kiélezni a filmet, ami ráadásul sötétben játszódik, és így kvázi nem is lehet látni, hogy mi történik. Pedg alapjában vé... Több

0
 
2016.10.14 spidey

Nem rossz film, bár a drámában nem túl erős. Próbálnak nagyon drámaiak lenni, de a hatás sajnos elmarad. Ellenben a látvány magáért beszél. Gyönyörű, szemet gyönyörködtető felvételek követik egymást, hiteles és autentikus a film.... de nem sikerült belecsempészni a drámai komolyságot. Kár.

0
 
2015.05.03 airbus

Ambíciózus alkotás, ami egészen biztosan nagyon sikers volt kínában, és valószínűleg nagy örömme fogaddták azok is, akik érdeklődnek a kínai történelem iránt. Nem hibátlan film, néhol túlságosan is teátrális, és nem igazán hihető, de végülis egy legenda feldolgozásáról van szó, úgyhogy bocsánatos bűnök ezek.

0
 
2016.03.18 tony6

Szerintem nem állt jól a szerep Donnie Yen-nek. Még ha az arca meg is van a szerephez, én miden idők legnagyobb kínai harcsát egy kicsit magasabbnak, erősebbnek és megfontoltabbnak képzeltem. Valami hiányzott a karakterből, nem volt lehengerlő, mint ahogy a film sem lehengerlő. Meglehetősen átlagos.

0

A film összbevétele 5 398 324 dollár volt (imdb.com).

#1