Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gyalog galopp


(Monty Python and the Holy Grail)

Tartalom

A Monty Python a hatvanas években a BBC legnépszerűbb televíziós sorozata volt. A Gyalog-galopp egy egészestés fekete komédia Arthur király és a Keresztes lovagok korából. A legendás paródia feledhetetlen alakjai a Fekete Lovag és a Vérnyúl. Kötelező darab a brit humor kedvelőinek. Groteszk és abszurd alkotás hat minden tréfára elszánt sráctól. 
 
(SódóGA)
2016. 05. 21. 18:46 

A gyalog glopp egy olyan hihetelenül jó paródiája az Arthur király mondakörnek, hogy komplexitása miatt sok poén csak másod-harmad megnézésre tárul a néző elé. Kicsit zűrzavarosnak tűnik először, de a végén kerek egésszé áll össze. Hihetetlenül kis költségvetésből egy kiváló filmet alkottak!

2016. 05. 10. 05:54 

A mai napig nagyon szórakoztató film ez. A történet nagyon viccesre sikerült, minden megvan benne, ami egy jó paródiához szükséges. A kedvenc jelenetem az amikor a vérnyúl megattackolja a lovagokat:D

2016. 05. 08. 18:45 

Valamit tudtak az alkotók. Mr. Bean első nagyjátékfilmjét nehezen néztem végig, már fárasztott a szerencsétlenkedése. Ebben a filmben is egy rakás idióta mászkál Britanniában, de ez jó! Tökös fecske , vérnyúl és boszorkányper... az alapvető műveltség része :D

Terry Gilliam és Terry Jones két hetet töltött a helyszínek felkutatásával.

(dulkap)

Egy 2007-es aukció során Sir Bedevere (Terry Jones) sisakja $29,000-ért kelt el, ami több mint tízszerese az eredeti árának.

(dulkap)

A Gyalog-galopp c. filmet 1974-ben mutatták be először, Angliában. Teljes egészében a Monty Python csoport írta, rendezte és játszotta.

(SódóGA)
Movieaddicts: Gyalog galopp
Az Artúr korába nem illő megnyilvánulások és történések meghökkentenek és megnevettetnek egyszerre.
Filmtekercs: „Honnan van tökötök?”
Ha pihent agyú, alternatív poénkodás, akkor angol humor. Ha angol humor, akkor Monty Python. Ha ismeretszerzés a töketlen fecskék repülési sebességéről, akkor Gyalog galopp.
Cinestar: Gyalog galopp
A Gyalog galopp kicsit olyan, mint Hunter S. Thompson fejében a ’60-as évek, egyszeri és megismételhetetlen.


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.