Játssz egy iPad Mini 2-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Gyalog galopp


(Monty Python and the Holy Grail)

Tartalom

A Monty Python a hatvanas években a BBC legnépszerűbb televíziós sorozata volt. A Gyalog-galopp egy egészestés fekete komédia Arthur király és a Keresztes lovagok korából. A legendás paródia feledhetetlen alakjai a Fekete Lovag és a Vérnyúl. Kötelező darab a brit humor kedvelőinek. Groteszk és abszurd alkotás hat minden tréfára elszánt sráctól. 
 
(SódóGA)
2015. 05. 06. 08:12 

Ez nem feltetel. En gyerek fejjel lattam es a haverommal napi 1-2x megneztuk. Azota is idezgetunk belole. Szoval akinek ez nem tetszik az nem fiatal, vagy nem tortenelmileg buta, egyszeruen csak egy suttyo :)))) es az is marad, mert a suttyosag az idovel rosszabb lesz.
Egy szep napon ez mind a tied lesz fiam
a fuggony
Nem a fuggony,hulye kolyok...hanem amit itt latsz...a hegyek,a volgyek..

Szoval aki erre a jelenetre azt mondja,hogy nem rohogte el magat, az agyhalott.

2015. 02. 10. 09:44 

A filmtörténelem legjobb vígjátéka. Felülmúlhatatlan. Beteg? Igen. Fárasztó? Helyenként igen, de olyan hangulata van, amit még a Monty Python társulatnak sem sikerült más filmjeikben sem reprodukálni. A Brian élete nagyon jó, de szerintem nem éri el ennek a színvonalát.

2015. 02. 13. 12:11 

Egy kultuszfilm, amelyet éltében egyszer mindenkinek látnia kell. Rendkívül őrült, beteg poénokkal operál, de akárhányszor nézi újra az ember, könnyesre neveti magát rajta. Mégis ki tudná elfelejteni az Antióchiai Szent Kézigránátot vagy a vérnyulat?

 

Terry Gilliam és Terry Jones két hetet töltött a helyszínek felkutatásával.

(dulkap)
 

Egy 2007-es aukció során Sir Bedevere (Terry Jones) sisakja $29,000-ért kelt el, ami több mint tízszerese az eredeti árának.

(dulkap)
 

A Gyalog-galopp c. filmet 1974-ben mutatták be először, Angliában. Teljes egészében a Monty Python csoport írta, rendezte és játszotta.

(SódóGA)
Movieaddicts: Gyalog galopp
Az Artúr korába nem illő megnyilvánulások és történések meghökkentenek és megnevettetnek egyszerre.
Filmtekercs: „Honnan van tökötök?”
Ha pihent agyú, alternatív poénkodás, akkor angol humor. Ha angol humor, akkor Monty Python. Ha ismeretszerzés a töketlen fecskék repülési sebességéről, akkor Gyalog galopp.
Cinestar: Gyalog galopp
A Gyalog galopp kicsit olyan, mint Hunter S. Thompson fejében a ’60-as évek, egyszeri és megismételhetetlen.
Gyalog galopp - Előzetes (magyar nyelven) Gyalog galopp
Monty Python: Gyalog galopp magyar feliratos előzetes


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.