71% 178 szavazat
Gyilkos nap

Gyilkos nap

Rising Sun
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
20
Szereplők (20)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
2
Érdekességek (2)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

FILMINFÓ

Egy Amerikában épített japán üzletközpont avatójának ünnepi hangulatát tönkreteszi egy bűntény: egy megerőszakolt, majd megfojtott fiatal nő hulláját találják a helyszínen. Smith nyomozó és egykori kollégája együtt nyomoz a tettes után. Hamar rá kell döbbenniük, hogy az ügy szálai messze vezetnek, egészen a politikai élet befolyásos személyiségeinek köreibe.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1993.11.12.
Mako Iwamatsu
Cary-Hiroyuki Tagawa
Sean Connery
Sean Connery
Tia Carrere
Wesley Snipes
 
2021.08.21 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Fehér és fekete ferde szemszögből. Következmények nélkül

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Most akkor mi is a besorolás? Dráma, thriller, akció, misztikus, netán krimi? Minek felsorolni a szubzsánereket? Nem is értem. Gyerekes és felesleges. A filmek mindenkinek mást és mást jelentenek. Nekem mondjuk passzoljanak az aznapi hangulatomhoz, h... Teljes kritika

1
 
2015.06.08 Pumpu

Sean Connery nagyon jó volt ebben a filmben, szerintem ez egy roppant középszerű film, de egyszer azért élvezetes megnézni. Kikapcsol.

0
 
2015.04.16 csenge

Újra megnézve ezt a filmet most is ugyanazt gondolom, mint első olvasásra: ez egy átlagos amerikai akciófilm; tucatszámra tartalmaz olyan elemeket, melyek a kilencvenes évek filmjeit jellemzik. Semmi extra, nosztalgiázni viszont jó.

0

A film összbevétele 107 198 790 dollár volt (imdb.com).

#1
 

Michael Crichton, a regény írója és a film társ-forgatókönyvírója Connor szerepét kifejezetten Sean Conneryra írta.Szerző: rbernadett

#2