63% 77 szavazat
Hajrá csajok 3.– Mindent bele!

Hajrá csajok 3.– Mindent bele!

Bring It On: All or Nothing
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
15
Szereplők (15)
12
Képek (12)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A Pacific Vista gimi pomponos szurkolócsapatának kapitánya, Britney az iskola egyik legnépszerűbb és legaktívabb tanulója. Nem csoda, hogy nagyot fordul vele a világ, amikor apja új munkahelye miatt elköltöznek, és másik iskolába íratják õt is. Az új suliban õ a kívülrõl jött idegen, akit eleinte mindenki hideg távolságtartással szemlél. Brit nem jön ki jól új osztálytársaival, és különösen komoly az ellentét közte és az új suli legnépszerűbb csaja - egyben a helyi pomponos szurkolócsapat kapitánya - Camille közt. Britney azért nem adja fel olyan könnyen, és jelentkezik a helyi pompon-lányok közé. Alighogy felvételt nyert a csapatba, máris izgalmas megmérettetés elõtt állnak a lányok: a fiatalok egyik kedvenc sztárja, Rihanna ugyanis pompon-lányokat keres új videoklippjéhez!

Rendező: Steve Rash
Író: Alyson Fouse
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2006.09.19.
Több
Hayden Panettiere
Solange Knowles
Hayden Panettiere
Solange Knowles
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere
Giovonnie Samuels
Solange Knowles
Francia Raisa
Solange Knowles
Francia Raisa
Hayden Panettiere
Hayden Panettiere
Solange Knowles
Giovonnie Samuels
Francia Raisa
 
2019.10.09 HitGirl

legújabb vélemény

Ez egy nagyon nagyon jó film, remek sztorival, és kiváló színészi játékkal. Kicsit nyers, de vicces, kicsit rasszista, de egyébként meg szókimondó. Egy valamit nem értek. Miért néznek ki a teenagerek idősebbeknek mint a felnőttek?..

0
 
2017.11.02 indingo

Nem nyűgözött le a film. Tele van tinidrámával és ezzel sajnos nem tudtam azonosulni. Értelmetlen és béna párbeszédek és film közben se történik sok minden.

0
 
2018.10.14 Csillagpor

Imádom Hayden Panetiere-t de ez sajnos nem állt jól neki. Közel sem volt olyan minőségben, történetben mint az első és a második rész. Egy erőltetett zenés aláfestéses katyvasz az egész. Többet biztos nem fogom megnézni. Sosem fogom megérteni miért folytatnak mindent a halálig...

0
 
2016.07.23 Guszti

Ammellett, hogy kb 13,5 éves amerikai kiscsajokra szabták, nekem is eléggé bejött. Voltak benne vicces részek, és tele van jó csajokkal.

0