85% 127 szavazat
Hajrá, India!

Hajrá, India!

Chak De! India
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
3
Képek (3)
Videók
7
Érdekességek (7)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Shahrukh ezúttal egy női hokicsapat edzőjeként tűnik fel - mindez Indiában! A neves edző egy rosszul sikerült meccs után kénytelen továbbállni. Hét év után új csapat vezetője lesz, de ezúttal India különböző pontjairól érkező női sportolókkal. A film főcímdala egy India-lelkesítő induló - kétségkívül illik a bollywoodi sportfilmhez, ahol legalább annyit szurkolhatunk, mint egy valódi világbajnokságon! (port.hu)

Rendező: Shimit Amin
Forgatókönyvíró: Jaideep Sahni
Ország: India
Premier: 2007.08.10.
Shahrukh Khan
 
2017.11.20 Deku

legújabb vélemény

Egyszerűen nem lehet megunni az ember szinte azonnal újra megszeretné nézni. Szinte kötelező lett ezt a filmet megnézni annyira csúcs szuper darab. Nagyon erős, stabil alapja van a történetnek amiből a kiválóbbnál kiválóbb színészek sem hiányozhatnak.

0
 
2016.12.03 e-batta

India a sport-filmek terén meglehetősen szegényes kínálatnak örvend, feltételezhetően azért, mert a világ második (hamarosan első) legnépesebb országa egy apró szigetországnak megfelelő sportolói dicsőségtáblával büszkélkedhet (nem teszi). Érdekesség... Több

0
 
2016.06.11 Mulds

Ez volt az első indiai filmem és ez a film nagyszerűen sikerült. Kedvelhető karakterekkel van tarkítva és nem unalmas. A történetet, amit körítettek hozzá azt nagyszerűen sikerült megvalósítani és nem lett egyáltalán fellengzős sem.

0

A film összbevétele 1 113 541 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film címadó dala különösen inspirálta az indiai krikett-csapatot, megnyerték az ICC T20 Világbajnokságot 2007-ben.Szerző: e-batta

#2
 

John Abraham volt az első választás Shahrukh Khan szerepére.Szerző: e-batta

#3
 

Freida Pinto részt vett a film meghallgatás-válogatásán.Szerző: e-batta

#4
 

A film a legendás hokijátékos, kapus és edző Mir Ranjan Negi élettörténetén alapszik.Szerző: e-batta

#5