63% 95 szavazat
Halhatatlanok

Halhatatlanok

Immortel (ad vitam)
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
17
Szereplők (17)
12
Képek (12)
2
Videók (2)
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

A 23. század elején New York utcáin bolyong Jill Bioskop (Linda Hardy), a kék hajú nő, aki kék könnyeket sír. Még nem tudja, de Horus (Thomas M. Pollard), a sólyomfejű isten átrepülte a fél univerzumot, hogy megtalálja. Horust halálra ítélték ősi egyiptomi istentársai és már csak hét nap maradt hátra az életéből. Hét nap, hogy megtalálja Jillt a város útvesztőiben és elcsábítsa. De ehhez egy emberi testre van szüksége és választása Nikopolra (Thomas Kretschmann) esik, akit harminc éve zártak börtönbe, mert túl sokat tudott a sötét város titkairól.

Rendező: Enki Bilal
Forgatókönyvíró: Enki Bilal, Serge Lehman
Ország: Egyesült Királyság, Franciaország, Olaszország
Premier (HU): 2004.12.02.
 
2021.03.04 Tibor Juhász

legújabb vélemény

Aki akarja, az érteni fogja a lényeget :D

Hórusz Ré és Hathor fia. Meghalt, mikor Apóphisz elpusztította az anyahajóját.

0
 
2017.07.31 Lonka

Látványban egészen kiváló, egyedi és különleges. A történet már kevésbé, én eléggé untam a történetet olyan semmilyen, amit 5 perc után elfelejt az ember.

0
 
2015.05.02 tomtom

Pseudomystikum egy nagyon csábító atmoszférába csomagolva. Fantasztikus képi világ, jól kiatlált karakterek, de egy rendes történetet is keríthettek volna hozzá...Kicsit csalódtam.

0
 
2015.08.10 kasztni

Nagyon jól sikerült kísérletezés a vizuális oldalát illetően. Kétségkívül ellentmondásos darab, ami nem minden nézőjére hat egyformán. A főszereplők nagyon cool formát kaptak. Az egyiptomi mitológiából vett elemek inkább csak kiegészítik az egész fut... Több

0