63% 181 szavazat
Harley Davidson és a Marlboro Man

Harley Davidson és a Marlboro Man

Harley Davidson and the Marlboro Man
Filmadatlap
4
Vélemények (4)
16
Szereplők (16)
8
Képek (8)
1
Videók (1)
4
Érdekességek (4)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum
Lejátszás

FILMINFÓ

Két nehézfiú segíteni próbál az egyik barátján, akitől egy bank el akarja venni a bárját. Elhatározzák, hogy kirabolják a bank pénzszállító autóját, de tévedésből egy másik kocsit támadnak meg, amely viszont kábítószerrel van tele.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1992.01.03.
Mickey Rourke
Don Johnson
Don Johnson
Mickey Rourke
Tom Sizemore
Don Johnson
Don Johnson
Branscombe Richmond
Mickey Rourke
Mickey Rourke
Don Johnson
Mickey Rourke
Don Johnson
Mickey Rourke
 
2023.09.30 Oildi

legújabb vélemény

Neók vs. Kukások. Kettes.

0
 

Simon Wincer elképzelése nem volt rossz. Viszont a kivitelezés gagyi és béna lett. Mickey Rourke és Don Johnson végigkeménykedik a filmet, ami nem áll jól nekik, és igazából színésznek is csak "B" kategóriásak. Mint maga a film is.

0
 
2019.08.12 Norbert93

Majdnem kultfilm.

Klasszikus "macho man" film, végig belengi a filmet a túlzott férfiasság. Egyébiránt a középszerűnél valamivel élvezhetőbb film, de olyan szinten túl van idealizálva, ami minden egészében a 80-as évek akciófilm karaktereit idézi, ami nem csoda, hiszen a korszak B kategóriás filmjeire még nagyon erős hatással volt a stílus.

0
 
2016.10.10 Macskínó

K#@&a jó akció film! Már a cím is Harley és Marlboro, hát nem tudtam mi lehet, valami reklám, az is, de valami hihetetlen izgalmasan tálalva. Nekem nagyon tetszett, a színészek is tették a dolgukat, csillagos 5-ös!

0

A film összbevétele 7 434 726 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A film számos karaktere ismert amerikai márkák után kapta a nevét. Harley Davidson (motorkerékpár), Marlboro (cigaretta), Virginia Slims (cigaretta), Jack Daniel's (whiskey). Giancarlo Esposito karakterét Jimi Hendrix után nevezték el.Szerző: Nyereg alatt Pizza

#2
 

A film költségvetése 23 millió dollár volt, viszont csak 7.4 millió dollárt hozott vissza, így anyagi értelemben megbukott.Szerző: Nyereg alatt Pizza

#3
 

Bruce Willis is esélyes volt Harley Davidson szerepére. Szerző: Nyereg alatt Pizza

#4