71% 60 szavazat
Trója - Háború egy asszony szerelméért

Trója - Háború egy asszony szerelméért

Helen of Troy
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
26
Szereplők (26)
9
Képek (9)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Heléna, a mükénéi királyfi kiszemelt felesége beleszeret Párisba, a széparcú királyfiba. A szerelmespár Trója városába szökik, ahol a fiú apja menedéket nyújt nekik. Agamemnón, hogy megbosszulja a testvérén elkövetett árulást, seregével megtámadja a várost. A… Több


Forgatókönyvíró: Homer
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2003.11.18.
Sienna Guillory
Sienna Guillory
 
2023.08.26 Ergit

legújabb vélemény

Nos, ott hibázik az egész történet, hogy Heléna ugyan megszökött, de nem azért, mert Párisba beleszeretett volna, hanem talán azért, hogy ok legyen Tróját megtámadni. Hiszen a trójai háború után Helénát úgy fogadta vissza a férje, mintha csak vásárolni ment volna el.

0
 
2018.03.18 varjú

Érdemes megnézni, bár az Iliászhoz nem sok köze van. Meg hát Szép Heléna is lehetett volna szebb. Na de, ezektől az apróságoktól eltekintve egész élvezetes romantikus kalandfilm kerekedett ki belőle. Háborús filmnek nem igazán mondanám, ahhoz az a pár jelenet igencsak halovány benne.

0
 
2018.10.23 Dan

Jó kis ókori bulvár, eléggé elvitték a készítők az egész filmet a szerelem, romantika irányába, így például csatajelenetből nem sokat láthatunk. És még így is közel három órásra sikerült... Kicsit túlzásnak érzem, vagy ha már, akkor mélyebb feldolgozásban kellett volna gondolkodni.

0