Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hetedik


(Seven)
Hetedik

Tartalom

David Mills (Brad Pitt) újonc nyomozó és társa, a nyugdíjba készülő William Sommerset (Morgan Freeman) egy elvetemült sorozatgyilkos után nyomoz, aki a bibliai hét fő bűn szerint szedi áldozatait, és kegyetlensége nem ismer határokat. Módszerei nem csak a fiatal, lobbanékony nyomozót döbbentik meg, hanem sokat látott, higgadt társát is. A nyomasztóan izgalmas történet olyan végkifejletet tartogat, ami valóban csak egy zseniális bűnöző elvetemült tervében valósulhat meg.
(SódóGA)
 
2015. 01. 23. 19:50 

Nagyon jó film, a hét fő bűnt megszegő emberek az áldozatok egy sorozatgyilkos számára és egy olyan nyomozópáros feladata, hogy elkapja a tettest, mint Brad Pitt és Morgan Freeman. Nem a látvány, hanem az ember képzelete meghatározó, és lehet hogy a végén a hetedik főbűn áldozata maga a gyilkos lesz?

 
2015. 02. 08. 16:43 

Ha a krimit és a thrillert tökéletesen vegyítő filmet szeretnénk nézni, akkor nem kell tovább keresnünk. Teljesen alap film, David Fincher atmoszférája, amit az ehhez hasonló jellegű filmjeiben végig érezhetünk, itt is jelen van, nekem egyedül Brad Pitt alakítása volt egy picit gyenge a filmben, a végén nem éreztem teljesen hitelesnek, bár lehet, hogy eredeti nyelven nagyobbat üt... Emiatt az osztályzatomból le kell csípjek egy pontot. Ha csillag akkor 5*, de egy 10-s skálán inkább 9, tehát 9/10.

 
2015. 02. 10. 09:39 

Fincher az egyik kedvenc rendezőm, sokáig úgy véltem képtelen hibázni (a Gone Girl nekem nem jött be), a Hetedik pedig a valaha celluloidszalagra égetett egyik legjobb thriller, a sorozatgyilkosos filmek toplistása. Kiváló alakítások, sötét atmoszféra, gyomorszájra mért ütésként ható lezárás. Tökéletes. Kedvelem a "Bárányok hallgatnak"-ot, de ha az Oscar díjas film volt, ennek is nyernie kellett volna.

Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
 

A film befejezése a stúdió szerint máshogy alakult volna, de Brad Pitt és David Finch akarta, hogy ilyen brutális legyen.

(mamiéstöti2)
 

Morgan Freeman fia Alfonso is szerepel a filmben, egy ujjlenyomat szakértőt alakít.

(mamiéstöti2)
 

74-szer hangzik el a fuck szó illetve annak változata a filmben, legtöbbször Brad Pitt szájából.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.