Játsz egy Opta LED projektorért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hetedik


(Seven)
Hetedik

Tartalom

David Mills (Brad Pitt) újonc nyomozó és társa, a nyugdíjba készülő William Sommerset (Morgan Freeman) egy elvetemült sorozatgyilkos után nyomoz, aki a bibliai hét fő bűn szerint szedi áldozatait, és kegyetlensége nem ismer határokat. Módszerei nem csak a fiatal, lobbanékony nyomozót döbbentik meg, hanem sokat látott, higgadt társát is. A nyomasztóan izgalmas történet olyan végkifejletet tartogat, ami valóban csak egy zseniális bűnöző elvetemült tervében valósulhat meg.
(SódóGA)
 
2015. 02. 10. 09:39 

Fincher az egyik kedvenc rendezőm, sokáig úgy véltem képtelen hibázni (a Gone Girl nekem nem jött be), a Hetedik pedig a valaha celluloidszalagra égetett egyik legjobb thriller, a sorozatgyilkosos filmek toplistása. Kiváló alakítások, sötét atmoszféra, gyomorszájra mért ütésként ható lezárás. Tökéletes. Kedvelem a "Bárányok hallgatnak"-ot, de ha az Oscar díjas film volt, ennek is nyernie kellett volna.

 
2016. 05. 05. 09:31 

Borzasztó elemekkel átitatott hétköznapi hulladék!

 
2015. 01. 23. 19:50 

Nagyon jó film, a hét fő bűnt megszegő emberek az áldozatok egy sorozatgyilkos számára és egy olyan nyomozópáros feladata, hogy elkapja a tettest, mint Brad Pitt és Morgan Freeman. Nem a látvány, hanem az ember képzelete meghatározó, és lehet hogy a végén a hetedik főbűn áldozata maga a gyilkos lesz?

Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
Morgan Freeman
Brad Pitt
Brad Pitt
 

A film befejezése a stúdió szerint máshogy alakult volna, de Brad Pitt és David Finch akarta, hogy ilyen brutális legyen.

(mamiéstöti2)
 

Morgan Freeman fia Alfonso is szerepel a filmben, egy ujjlenyomat szakértőt alakít.

(mamiéstöti2)
 

74-szer hangzik el a fuck szó illetve annak változata a filmben, legtöbbször Brad Pitt szájából.

(mamiéstöti2)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.