84% 267 szavazat
Hóbortos hétvége

Hóbortos hétvége

Weekend at Bernie's
Filmadatlap
9
Vélemények (9)
15
Szereplők (15)
7
Képek (7)
1
Videók (1)
3
Érdekességek (3)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
somi  

FILMINFÓ

Amikor Larry és Richard sikkasztás nyomaira bukkan a vállalatnál, Bernie, mókás kedvű, sáros kezű főnökük hátsó szándékkal meghívja őket hétvégére a tengerparti luxusvillájába. Csakhogy amint beköltözik a két hiszékeny férfi, Bernie, a maffia közreműködése által, az örök vadászmezőkre távozik. Ami egy ragyogó hétvégének indul, végül gyilkosságba torkollik, ám Richard és Larry nem hajlandó lemondani a csajozós buliról. Mindent elkövetnek, hogy a halott Bernie legalább olyan energiával vesse bele magát a buliba, mintha élne!

Rendező: Ted Kotcheff
Író: Robert Klane
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 1990.10.25.
 
2023.08.26 Ergit

legújabb vélemény

Amikor egy hihetetlen és teljesen váratlan esemény kacagtató és képtelen helyzeteket teremt!!! Ez a film megérdemli a klasszikus jelzőt! Mert megunhatatlanul szórakoztató!

0
 
2015.05.12 ZeroHero

A mai napig a 80as evek egyik legjobb vigjatekanak tartom, barmikor ujra tudom nezni. Az esetlen szerencsetlenkedes mintapeldanya ez a film, vegtelenul hiteles foszereplokkel.

1
 

Bernie halott,és élvezi!A két idióta alkakmazottja legalábbis ezt szeretné elhitetni mindenkivel,és ez többé-kevésbé sikerül is! Garantáltan megmozgatja a rekeszizmokat.A nyolcvanas évek nagy-nagy klasszikusa!

0
 
2017.10.23 Deku

Ez is egyike a közepes filmeknek és ez most kissé inkább a jó felé tendál mint sem a másik irányba. Láttam már sokkal jobbat is azonban itt hozzá is tehetem, hogy rosszabbat is.

0
 
2019.08.08 Norbert93

Ha van klasszikus, felejhetetlen, megismételhetetlen (na meg beteg) vakációs film (ami nem Chevy Chase), akkor az a Hóbortos hétvége lesz. Ez a film olyan szinten vicces, hogy gyakorlatilag nem tudja az ember abba hagyni a nevetést, s ez a szórakozta... Több

0

A film összbevétele 30 218 387 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A rendező, Ted Kotcheff játszotta Richie apját. "Egy alsónadrágos férfi mászkál a te konyhádban..."Szerző: Raynor

#2
 

A film rendezője Ted Kotcheff, aki a Rambo-t is rendezte. Mai napig rendezői pályája két csúcsának tartja ezt a két filmet.Szerző: ZeroHero

#3