77% 310 szavazat
Horton

Horton

Horton Hears a Who!
Filmadatlap
17
Vélemények (17)
28
Szereplők (28)
16
Képek (16)
1
Videók (1)
12
Érdekességek (12)
Díjak
Filmkritika
3
Cikkek (3)
Fórum
Horton
Lejátszás

Hol nézheted

FILMINFÓ

Egy napon Horton (Jim Carrey), az elefánt furcsa hangokat hall a dzsungelben. A hangok egy kis porszemről jönnek, és segítségért kiáltanak. A porszemen Kifalva található, amit az aprócska kik laknak. Horton megpróbál segíteni a városka lakóin, bár a dzsungelben senki sem hisz neki, sőt… Több


Forgatókönyvíró: Cinco Paul, Ken Daurio, Dr. Seuss
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2008.03.20. | Disney+ (2022.06.14.)
 
2024.02.19 Timon

legújabb vélemény

Szokatlanul őszinte mese

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Nagyon érdekes és őszinte, aranyos kis rajzfilm. A Blue Sky filmjei többnyire eléggé maradandóan ötletesek, ez szépen gyarapította a sort. Egy dzsungelben játszódik, ahol Horton, az elefánt egyszer csak talál egy virágot, amin egy szösz is van (amiben Kifalva található, nagyon apró lények virágzó civilizációja), és rögtön szívügye lesz, hogy biztonságba helyezze őket, csak nagyon óvatosnak kell lennie, hiszen minden nagyobb mozdulat egy újabb súlyos földrengést jelent nekik. Minden korosztály élvezheti ezt, de főleg persze kisebbek. Kicsit hosszabbak a párbeszédek egyes részeknél, mint más filmjeikben általában, de ez nem gond. Horton gyermeki őszintesége nekem nagyon tetszett a filmben, ilyenből azt hiszem, még tévén sem látunk eleget. Elvégre nemes ideált képvisel az olyan jellemű, aki kiáll mások jóléte mellett minden ellenállás közepette is. Itt pedig szinte senki sem szólt mellette, egészen addig, amíg nem szereztek bizonyítékot az apró lakókról. Akik világa egyébként totál kreatív és humoros is volt. Nehéz dolguk volt, amikor meg akarták győzni az elszánt rendőrként viselkedő kengurut is. Ez a film kiváló egy jó kis kikapcsolódásra, egyedül, családostul egyaránt. 10/9.

1
 
2017.08.03 Orosz István

Érdekes elméletet vezet fel, nem mondan, hogy az a rajzfilm ami nagyon elszórakoztatott, de elgondolkodtatott. Szerintem mindenki adjon neki egy esélyt.

1
 

Gyönyörűen megkomponált kis mese.Az plusz pont nálam,hogy a sztori két szálon fonódik,tekeredik.Kifalva,és Horton dzsungele.Nagyon élveztem minden képsorát,és a kis apró lényeket külön imádtam.A Kiket jobban értékeltem szinte,mint a dzsungel többi lakóját.Ajánlott kategória.

1
 
2017.11.20 Deku

Nálam egy ilyen filmmel lehet elérni, hogy jól szórakozzak és még sokszor újra nézzem. Azt kell, hogy mondjam ez a film már közel van a tökéleteshez, kis túlzással állíthatom ezt. Nem sok ilyen jól összetákolt film van.

1
 
2019.07.21 Ms. Akárki

Nagyon édes és tanulságos mese. Imádtam Horton karakterét és eredeti szinkronnal csak mégjobb. Humoros és vicces. Ennél többet nagyon nem lehet várni a mai meséktől, de kellemes kikapcsolódás volt az egész családnak Horton "mentőakciója" :)

1

A film összbevétele 297 138 014 dollár volt (imdb.com).

#1
 

A Blue Sky Studios 4. forgalmazott filmje.Szerző: mamiéstöti2

#2
 

Seth Rogen és Jonah Hill 4. közös filmje. Szerző: dulkap

#3
 

Kétféle angol címen is ismert a film: Horton Hears a Who!, illetve Dr. Seuss’ Horton Hears a Who!Szerző: Bogi87

#4
 

A jegypénztárak adatai alapján a filmből sármazó bevétel 297.1 millió dollár volt.Szerző: Bogi87

#5
Toy Story 3.
2010
Hol nézheted: Disney+
Croodék
2013
Hol nézheted: Netflix,TV
Múmiák
2023
Hol nézheted: Netflix,Telekom TVGO
Ferdinánd
2017
Hol nézheted: Disney+
L'ecsó
2007
Hol nézheted: HBO Max,Disney+
Bébi úr
2017
Hol nézheted: Netflix,HBO Max
Rontó Ralph
2012
Hol nézheted: HBO Max,Disney+
Vili, a veréb
1989
Hol nézheted: Filmio
Cápamese
2004
Hol nézheted: HBO Max
Eszeveszett birodalom
2000
Hol nézheted: Disney+
Hupikék törpikék 2
2013
Hol nézheted: HBO Max