Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Viasztestek


(House of Wax)
Viasztestek

Tartalom

Hat jó barát útnak indul, hogy az évad legjelentősebb focimeccsét végignézzék. Az út hosszú, ezért éjszakára sátrat bontanak, az utat pedig másnap folytatják, vagyis csak folytatnák, ugyanis az éjszaka valaki belebabrált a kocsijukba. Úgy döntenek, hogy a közeli Ambrose nevű városkában keresnek segítséget, ahol a legnagyobb látványosság Trudy Viaszmúzeuma. A múzeumban található szobrok meglehetősen élethűek, hamarosan ki is derül, hogy miért van ez így. Ha nem akarnak a fiatalok a viasz babák között kikötni, akkor szembe kell szállniuk egy mániákus gyilkossal.
(Pajor Sándor)
 
2014. 11. 10. 01:43 

Ezt én még moziban láttam annak idején. Kár volt elmenni rá, nem nagy szám film, de csak ezt az egy horrort adták akkoriban a mozik, mi meg minden áron félelmetes filmet akartunk látni. A történet gyenge, a kivitelezés pedig csak közepes, ebből akár hogy is számolom nem lesz jó film sehogy.

 
2016. 04. 23. 04:37 

Nem számít a jobb horror filmek közé. Az alapötlet kissé erőltetett. Van pár jó jelenet is, például a hentelések egészen jól meg vannak oldva és a városka hangulata is ott van, de nem értem, hogy miért mozognak a viasz figurák szemei, vagy ha emberre öntötték a viaszt, akkor miért nem bírnak megmozdulni, a viasz puha mint a gyurma, főleg ha melegíti az ember teste, vagy ha nem bírnak megmozdulni, akkor miért nem haltak meg.

 
2016. 02. 03. 19:42 

Nagy kedvencem a műfajban a Viasztestek. Rengeteg véleményt, kritikát olvastam róla különböző internetes portálokon, fórumokon és rájöttem, hogy nekem ezt látnom kell, át kell élnem, majd utána korrekt módon levonhatom a konzekvenciát. Sosem felejtem el, mennyit gürcöltem mire sikerült megtalálnom a boltok polcain. Megvételeztem és fiatalos lendülettel vágódtam a karosszékbe, alig vártam, hogy beteljesíthessem a végzetem, és nekiveselkedhessek az egyik legjobban várt filmemnek. Mit ne mondjak, nem kellett benne csalódnom, legalábbis negatív irányban. Izgalmas volt, feszült, pörgős, mindig történt valami, egy percig sem álltak le az események, ami pedig még fontosabb, egy percig sem gondoltam arra, hogy vajon mennyi van még belőle hátra?! Gyönyörű képi világ, profi forgatókönyv, feszített tempó, izgalmas percek jellemezték a mozit. Persze mint minden filmben itt is voltak kisebb hibák, de hát nincs teljességgel tökéletes, ugyanúgy ahogy két egyforma sem. Az egyik ilyen performansz maga Prézli Hilton szerepeltetése volt, aminek egyáltalán nem örültem. Először mikor szembesültem vele, felhördültem és pánikban törtem ki, végül próbáltam belenyugodni a ténybe, hogy ez bizony a csúnya valóság, nem egy hiú ábránd. Ahogy sejtettem és várható volt, szörnyű teljesítményt nyújtott, de hát úgy látszik van az a pénz... A látványvilág aprólékos volt, részletesen kidolgozott. A díszlettervezők és maszkmesterek abszolút dicséretet érdemelnek, munkájuk gyümölcse visszanézett a képernyőről. Röviden: izgalmas, feszült, nagyon-nagyon-nagyon jó. Egyszer érdemes megnézni. Négy csillag, de csak azért mert ötöst nagyon ritkán adok filmre.

Elisha Cuthbert
 

A történet 3. filmes feldolgozása.

(Borga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán mindössze 25%-ot kapott 151 kritika alapján.

(Borga)
 

A Tribeca Film Festival-on vetítették le először.

(Borga)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.