Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Viasztestek


(House of Wax)
Viasztestek

Tartalom

Hat jó barát útnak indul, hogy az évad legjelentősebb focimeccsét végignézzék. Az út hosszú, ezért éjszakára sátrat bontanak, az utat pedig másnap folytatják, vagyis csak folytatnák, ugyanis az éjszaka valaki belebabrált a kocsijukba. Úgy döntenek, hogy a közeli Ambrose nevű városkában keresnek segítséget, ahol a legnagyobb látványosság Trudy Viaszmúzeuma. A múzeumban található szobrok meglehetősen élethűek, hamarosan ki is derül, hogy miért van ez így. Ha nem akarnak a fiatalok a viasz babák között kikötni, akkor szembe kell szállniuk egy mániákus gyilkossal.
(ps)
 
2016. 09. 22. 20:04 

Nekem nagyon tetszett a Viasztestek. Moziban néztem meg régen és feszülten vártam, mi lesz a történet vége. Zseniális a koncepció, ami a történések mögött van, kellően ijesztő a film.

 
2016. 09. 13. 11:20 

Nagyon régi, de nagyon jó film. Sokszor láttam, szinte betéve tudom a szöveget, de minden évben legalább egyszer megnézem. Amikor először láttam, örültem, hogy végre nem egy tipikus unalmas horror filmet kaptunk és igazam lett. Nagyon jó film a maga műfajában, nem unalmas és a színészek is nagyon jól alakítanak. Van cselekménye, sok titka és rengeteg horror eleme. Nagyon jó film, ajánlom annak, aki még esetleg nem látta.

 
2016. 06. 08. 09:49 

Engem megfogott.

Elisha Cuthbert
 

A történet 3. filmes feldolgozása.

(Borga)
 

A Rotten Tomatoes oldalán mindössze 25%-ot kapott 151 kritika alapján.

(Borga)
 

A Tribeca Film Festival-on vetítették le először.

(Borga)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.