Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hurok


(Hurok)
Hurok

Tartalom

A Hurok című thrillerben Ádám illegális gyógyszerkészítmények külföldre történő csempészéséből él. Az utolsó szállítmány azonban más lesz, mint az előzőek, ugyanis a fiú azt tervezi, hogy külföldön kezd új életet barátnőjével. Annáról azonban kiderül, hogy várandós, ezért Ádám úgy dönt, hogy a lányt hátrahagyva egyedül utazik el. Anna élete egy véletlennek beállított balesettel ér véget. Éppen figyelmeztetni szerette volna Ádámot, de egy autó elcsapja, hangja szétfoszlik az éterben, s nem jut el Ádámhoz. A fiú pedig golyóval a szívében végzi, de a következő pillanatban él és virul, de menekülnie kell az életéért. Ez az ördögi kör ismétlődik körbe-körbe, s Ádám érzi, hogy életével valami nagyon nem stimmel... (erare)
 
2016. 06. 27. 12:28 

Azt hiszem erre a közönségfilmre már régóta vártak a magyarok. Nagy szükség volt már rá, büszkék lehetnek rá az alkotók.

 
2016. 07. 02. 06:03 

Nem egy tökéletes film, de szerintem nem csak magyar viszonylatban állja meg a helyét. A hibái ellenére kimondottan élveztem. Így kell ezt!

 
2016. 04. 19. 00:19 

Elfogult vagyok a tèmával kapcsolatban, így nem volt kètsèg, hogy moziban a helyem. Ismètelten kellemeset csalódtam egy magyar filmben. Szerencsère egyre többször jövök ki elègedetten a moziból hazai filmek után. (Isteni műszak, Víkend, Argo 2)
Nem mondom, hogy hibátlan, de a törtènet, ès annak kivitelezèse lebilincselő. Nagyon kell figyelni, szinte minden mozdulat az elejètől fontos. Leginkább a spanyol Időbűnök című filmhez hasonlít, ami szintèn olyan hogy nem elèg egyszer megnèzni, ahhoz, hogy teljesen èrtsem minden rèszletèt.
Nem tudom külföldi viszonylatban mennyire tarolna a film. A statiszták, ès pár verekedès elèg amatőr szinten mozognak. De a főszereplők kifejezetten elsőosztályú alakítást nyújtanak. Èn nagyon èlveztem, ha nem is lebilincselő thriller, de van egy fajta hangulata, ami a masfèl órás játèkidőben èpp eleget nyújt. A vège pedig nagyot üt. Várom a dvd megjelenèst.

(Mèg annyit, hogy nem èrdemes szerintem elkövetni azt a hibát, amit a mögöttem ülő kèt közèpkorú hölgy. A film 45. perce körül felöltöztek, ès kimentek a teremből egy ,,èn már nem èrtek semmit" mondattal...)

Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Réthelyi András
Hegedűs D. Géza
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
 

A film egyik kivágott jelenetében maga a rendező, Madarász isti is szerepel, a Primer egyik főhősének beöltözve.

(Bogi87)
 

A Másvilág című film világhírű zeneszerzője, Lucio Godoy önként ajánlkozott, hogy szívesen dolgozna együtt Madarász Istivel.

(Bogi87)
 

Madarász Dorina annyira élvezte az akciójelenetekez, kaszkadőr munkát, hogy ismét elkezdett Gulyás Kis Zoltán kaszkadőrszakértővel dolgozni.

(Bogi87)
VOX: Hurok
Okos, de nem túl izgalmas film lett az első magyar időhurkos sci-fi. 65/100
Revizor: IDŐTLEN PEDANTÉRIA
A jó hír, hogy most már nekünk is van időutazós, paradoxonos filmünk, amely a világ bármelyik mozijában megállná a helyét, kényelmesen elringatva popcornos közönségét. Már csak az a kérdés, hogy ez nekünk mitől jó? PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA.
Hetediksor: Ádám nyomában
Összességében a Hurok jó, de korántsem tökéletes, ugyanakkor szerethető, mert markánsan érzékelteti a megpróbáltuk kihozni a legtöbbet abból, amink van, és a többnek akarunk látszani, mint amik igazából vagyunk típusú, közelmúltban bemutatott, hazai gyártású filmek közötti különbséget. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.