Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Hurok


(Hurok)
Hurok

Tartalom

A Hurok című thrillerben Ádám illegális gyógyszerkészítmények külföldre történő csempészéséből él. Az utolsó szállítmány azonban más lesz, mint az előzőek, ugyanis a fiú azt tervezi, hogy külföldön kezd új életet barátnőjével. Annáról azonban kiderül, hogy várandós, ezért Ádám úgy dönt, hogy a lányt hátrahagyva egyedül utazik el. Anna élete egy véletlennek beállított balesettel ér véget. Éppen figyelmeztetni szerette volna Ádámot, de egy autó elcsapja, hangja szétfoszlik az éterben, s nem jut el Ádámhoz. A fiú pedig golyóval a szívében végzi, de a következő pillanatban él és virul, de menekülnie kell az életéért. Ez az ördögi kör ismétlődik körbe-körbe, s Ádám érzi, hogy életével valami nagyon nem stimmel... (erare)
 
2017. 02. 20. 14:54 

Ez a Madarász Isti (milyen keresztnév ez!!!) nem a kedvenc rendezőm! Időhurkos thriller akart lenni, de csak hatalmas katyvasz lett belőle. Egyébként sem szeretem ezeket az idővel játszadozó hülyeségeket, mert nem éri meg agyalni rajta. Nem tudom, hogy mit esznek az Anger Zsolton, mert semmi különös teljesítményt nem nyújtott. Átoknak is beillik az a kívánságom, hogy akik ezt a filmet zseniálisnak értékelték, életükben ne lássanak jobb filmet.

 
2017. 02. 24. 13:41 

Pozitív kicsengésű film lett a végére. Elején nagyon nem teccett a vontatottsága, meg a magyar színészek nem bírnak normálisan artikulálni, lehet külön kellett volna más magyar szinkronszínésszel szinkronizáltatni. Zavaróak az amatőr mozitrükkök, de a történet jól sikerült. Hasolnó filmek: Triangle, Időbűnök, Time Lapse...stb

 
2017. 01. 25. 20:13 

Hogy legyen egy ellenvélemény is: Ez a film nagyon gyenge volt ahhoz a filmhez képest amiről gyakorlatilag ctrl-c, ctrl-v -vel másolták. Ebben a témában még mindig az ALAP: Háromszög (Triangle)

Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Réthelyi András
Hegedűs D. Géza
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Anger Zsolt
Száraz Dénes
Martinovics Dorina
 

A film egyik kivágott jelenetében maga a rendező, Madarász isti is szerepel, a Primer egyik főhősének beöltözve.

(Bogi87)
 

A Másvilág című film világhírű zeneszerzője, Lucio Godoy önként ajánlkozott, hogy szívesen dolgozna együtt Madarász Istivel.

(Bogi87)
 

Madarász Dorina annyira élvezte az akciójelenetekez, kaszkadőr munkát, hogy ismét elkezdett Gulyás Kis Zoltán kaszkadőrszakértővel dolgozni.

(Bogi87)
VOX: Hurok
Okos, de nem túl izgalmas film lett az első magyar időhurkos sci-fi. 65/100
Revizor: IDŐTLEN PEDANTÉRIA
A jó hír, hogy most már nekünk is van időutazós, paradoxonos filmünk, amely a világ bármelyik mozijában megállná a helyét, kényelmesen elringatva popcornos közönségét. Már csak az a kérdés, hogy ez nekünk mitől jó? PAPP SÁNDOR ZSIGMOND KRITIKÁJA.
Hetediksor: Ádám nyomában
Összességében a Hurok jó, de korántsem tökéletes, ugyanakkor szerethető, mert markánsan érzékelteti a megpróbáltuk kihozni a legtöbbet abból, amink van, és a többnek akarunk látszani, mint amik igazából vagyunk típusú, közelmúltban bemutatott, hazai gyártású filmek közötti különbséget. 7/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.