74% 167 szavazat
Időzavarban

Időzavarban

Out of Time
Filmadatlap
10
Vélemények (10)
16
Szereplők (16)
31
Képek (31)
2
Videók (2)
5
Érdekességek (5)
Díjak
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum
Denzel Washington
Eva Mendes
Denzel Washington
Eva Mendes
Sanaa Lathan

FILMINFÓ

Matt az egyik floridai kisváros rendőrfőnöke. A fekete bőrű zsaru keményen dolgozik, a munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti. Banyan Keyt valósággal sokkolja a brutális, kettős emberölés híre, melynek egyik áldozata a seriff szeretője. Ahogy egyre több részletére derül fény a gyilkossági ügynek, minden bizonyíték Mattra tereli a figyelmet. A zsaru versenyt fut az idővel: meg kell oldania ügyet, hogy tisztázni tudja a nevét, visszaszerezze becsületét és kiderítse a szörnyű igazságot. A helyzetet bonyolítja, hogy Matt elhidegült felesége szakértőként érdekelt az ügyben.

Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier (HU): 2004.06.24.
 
2023.11.24 Speedy94

legújabb vélemény

Pozitív csalódás.

A hozzászólás cselekményleírást tartalmazhat!

Megvallom az őszintét, szkeptikusan ültem le, mikor megláttam hogy PG-13 besorolású. Viszont megláttam Denzel Washington nevét, így megnyugodtam, és belevágtam ebbe a filmbe. És őszintén nem bántam meg. Pozitív csalódás minden tekintetben. Egy szövevényes akciókrimi, amiben Denzel bácsi mint majdnem mindig, ismét hőst alakít, aki ezúttal egy félreértés miatt üldözötté válik, miután a szeretője átverte és immár az életéért küzd. Dean Cainnak pedig talán ez a film élete alakítása, és talán senki nem hitte volna elsőre róla, hogy ő a rosszfiú. Nagyon feszültségteljes film, amiben a néző izgul a főhősért. Az erkélyes jelenet pedig rendkívül látványos és a film csúcspontja. Egy szónak 100 a vége, nagyon jó kis történetet sikerült kihozni ebből az egészből.

0
 
2020.08.19 Recensor

Fordulatos és izgalmas akció-krimi

Ha létezik olyan filmes műfaj, hogy akció-krimi, akkor az Out of Time abba sorolható. Az alaptörténete ugyanis egy fordulatos krimi, rengeteg meglepetéssel, a kivitelezés pedig egy látványos, izgalmakkal teli akciófilmre hasonlít. Matt Lee Whitlock (Denzel Washington) egy kisváros rendőrfőnöke, ám egy szép napon szeretője csőbe húzza és csúnyán átveri, ráterelve több bűnesetnél is a gyanút. Matt innentől versenyt fut az idővel, míg rájön: becsapták és az élete a tét. Ez a film egy izgalmas rohanás, mely alatt a néző csak szurkolni tud a főhősért. A szexi Eva Mendes is nagyot alakít (domborít) a korábbi feleség és munkatárs szerepében. Értékelésem: 85%, részletezve: sztori: 85%, rendezés: 90%, színészet: 80%, látvány: 85%.

3
 
2017.10.22 Berto49

Denzel Washingtont kedvelem a legjobban a színes bőrű színészek közül. Szakácsi hangja kissé szokatlan volt a főszereplőhöz, de hamar meg lehetett szokni, egyébként meg az egyik kedvenc magyar hangom. A film jól elszórakoztatott, csavaros történet, a... Több

1
 
2017.09.21 mamiéstöti2

Ilyen szereplőválogatás mellett nem gondoltam volna, hogy egy ilyen hideg, fanyar és ami a legfontosabb érzéketlen filmet lehet csinálni. Nekem nagy csalódás volt.

0
 
2018.01.20 HE7EDIK

Fordulatos és izgalmas thriller egy mindig jó Denzel Washingtonnal. Az erkélyes rész pedig egész emlékezetesre sikeredett. Persze happy end a vége, de ezt leszámítva van benne feszültség.

0

A film összbevétele 40 905 277 dollár volt (imdb.com).

#1
 

55,5 millió dolláros összbevételt produkált a film.Szerző: LionelMessi10

#2
 

50 millió dollárból forgatták le a filmet.Szerző: LionelMessi10

#3
 

A verekedős jelenetben a hotel egyik szobájából a Doktor Szöszi (2001) című film egyik jelenete hallatszik ki a tévéből, amikor Warner szakít Elle-el. Szerző: rbernadett

#4
 

John Billingsley karaktere eredetileg ázsiai származású lett volna. Szerző: rbernadett

#5