Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Igazából szerelem


(Love Actually)
Igazából szerelem

Tartalom

A szerelmet senki sem kerülheti el. Jelen van a gazdagok és szegények, a fiatalok és az idősek, a szinglik és a házasok életében is.
A történet helyszínét London városa adja, amit inkább szomorkás időjárásáról, mintsem romantikus hangulatáról szoktak ismerni. Itt él és esik szerelembe többek között a nőtlen miniszterelnök, egy árva kisfiú, a kivénhedt rocksztár, és egy kiábrándult író. Az élet nem habostorta, valakinek összejön, valakinek nem, és valaki pont ezért érezheti magát szerencsésnek, vagy éppen szerencsétlennek, hogy eltalálta Ámor nyila. A szövevényes szerelmi szálak összegubancolódásához és kibontakozásához tökéletes alaphangulatot ad a karácsony előtti elvarázsolt világ. A végkifejlet boldogsággal teli, vagy izgalmasan bonyodalmas, esetleg keserédes, de mindenesetre sosem unalmas.
(BSzabina)
 
2015. 02. 01. 21:14 

Egyszerűen alap film a romantikus filmek, romantikus vígjátékok között, látni kell, pont! :)

 
2015. 05. 04. 16:52 

Aranyos film, mert karácsonyi témája van, és szerelem. Ennyi.

Az igazság ugynis az, hogy a producerek kitalálták, hogy megszereznek néhány sztárt, köréjük rittyentenek egy egy délután alatt összebrainstormingolt rövid történetet, és a karácsonyi hangulat pedig minden hiányosságát elfedi majd. ...és így is lett! Imádom a fogyasztói társadalmat.

 
2015. 05. 04. 17:39 

A romantikus filmek tengeréből az a báj emeli ki, ami az egymáshoz hol szűkebben, hol szorosabban kapcsolódó történeteinek hősein keresztül tárul a néző elé. Egyszerűen nem lehet nem imádni.

Keira Knightley
 

2004-ben az Egyesült Királyságban az Igazából szerelem volt a legtöbbet kikölcsönzött film.

(GedyPapa)
 

Abban a jelenetben, amikor Emma Thompson két Barbie baba közül akar választani Ken babákat öltöztettek be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Liam Neeson több alkalommal látható a filmben fogpiszkálóval a szájában. Ennek az az oka, hogy a színész akkoriban szokott le a dohányzásról, a fogpiszkálót pedig a cigaretta pótlásaként használta.

(ArpiHajdu és Réci)
Smoking Barrels: Igazából szerelem
Ugyanolyan ropogós, friss élmény, mint egy éve, vagy éppen a premier idején. S ne feledjétek, mit mondott Billy bácsi, mert érdemes figyelni az öreg szavára: 'Ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok, és megkapjátok ingyen!"
9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.