Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Igazából szerelem


(Love Actually)
Igazából szerelem

Tartalom

A szerelmet senki sem kerülheti el. Jelen van a gazdagok és szegények, a fiatalok és az idősek, a szinglik és a házasok életében is.
A történet helyszínét London városa adja, amit inkább szomorkás időjárásáról, mintsem romantikus hangulatáról szoktak ismerni. Itt él és esik szerelembe többek között a nőtlen miniszterelnök, egy árva kisfiú, a kivénhedt rocksztár, és egy kiábrándult író. Az élet nem habostorta, valakinek összejön, valakinek nem, és valaki pont ezért érezheti magát szerencsésnek, vagy éppen szerencsétlennek, hogy eltalálta Ámor nyila. A szövevényes szerelmi szálak összegubancolódásához és kibontakozásához tökéletes alaphangulatot ad a karácsony előtti elvarázsolt világ. A végkifejlet boldogsággal teli, vagy izgalmasan bonyodalmas, esetleg keserédes, de mindenesetre sosem unalmas.
(BSzabina)
 
2015. 02. 01. 21:14 

Egyszerűen alap film a romantikus filmek, romantikus vígjátékok között, látni kell, pont! :)

 
2015. 05. 04. 16:52 

Aranyos film, mert karácsonyi témája van, és szerelem. Ennyi.

Az igazság ugynis az, hogy a producerek kitalálták, hogy megszereznek néhány sztárt, köréjük rittyentenek egy egy délután alatt összebrainstormingolt rövid történetet, és a karácsonyi hangulat pedig minden hiányosságát elfedi majd. ...és így is lett! Imádom a fogyasztói társadalmat.

 
2015. 05. 04. 17:39 

A romantikus filmek tengeréből az a báj emeli ki, ami az egymáshoz hol szűkebben, hol szorosabban kapcsolódó történeteinek hősein keresztül tárul a néző elé. Egyszerűen nem lehet nem imádni.

Keira Knightley
 

Abban a jelenetben, amikor Emma Thompson két Barbie baba közül akar választani Ken babákat öltöztettek be.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Liam Neeson több alkalommal látható a filmben fogpiszkálóval a szájában. Ennek az az oka, hogy a színész akkoriban szokott le a dohányzásról, a fogpiszkálót pedig a cigaretta pótlásaként használta.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Amikor Richard Curtis főiskolára járt, a barátnője elhagyta egy Bernard nevű férfiért, ezért Curtis minden egyes filmjébe beleír egy Bernard nevű ellenszenves figurát. Az Igazából szerelemben Emma Thompson és Alan Rickman rossz fiát hívják így.

(ArpiHajdu és Réci)
Smoking Barrels: Igazából szerelem
Ugyanolyan ropogós, friss élmény, mint egy éve, vagy éppen a premier idején. S ne feledjétek, mit mondott Billy bácsi, mert érdemes figyelni az öreg szavára: 'Ne vegyetek drogot! Legyetek popsztárok, és megkapjátok ingyen!"
9/10


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.