Játssz egy Lenovo Miix tablet PC-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Így neveld a sárkányodat 2.


(How to Train Your Dragon 2)
Így neveld a sárkányodat 2.

Tartalom

Hablaty, a Hibbant sziget első sárkányszelídítő vikingje már elhozta a békés együttélést a sziget lakói és a tűzokádó fenevadak között. Ezúttal új kalandra indul, messzi, felfedezetlen tájak felé. Hű barátjával, Fogatlannal járják be a távoli vidékeket, mígnem egy napon rábukkannak egy távoli jégbarlangra, ami telis-tele van idomítatlan sárkányokkal. Mindez aligha hatná meg Hablatyot és Fogatlant, ám a barlangban összeakadnak valakivel: egy ismeretlen sárkánylovassal, aki úgy tűnik, még nagy bajba fogja őket keverni.
(kázsé)
 
2015. 01. 23. 00:42 

Nekem nagyon tetszett ez is és az első része is. A zenék, a karakterek és az egész világ, látvány kidolgozása nagyon jól sikerült. Szuper animációs film. Fogatlanforever. :D

 
2015. 01. 26. 19:00 

A kedvenc animációs filmem! A tematika, a karakterek és a képi megoldások is zseniálisak. Nagyon emberi minden szereplője, a sárkányok jelleme pedig zseniálisan lett megalkotva.

 
2015. 02. 08. 19:59 

Hamarabb láttam, mint az első részt, de jobban is tetszett! Megható, szép (animáció), és a karakterek is nagyon kedvesek. Igazán erős animációs film!

 

Magyarországon igen nagy népszerűségnek örvendett a film, kb. 497 705 845 Ft bevételt termelt.

(Bogi87)
 

Cressida Cowell Így neveld sárkányodat c. regényén alapszik a film.

(Bogi87)
 

120 zenész és egy 100 tagú kórus működött közre a filmzene elkészítésében.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.