Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Tartalom

Hablaty, a Hibbant sziget első sárkányszelídítő vikingje már elhozta a békés együttélést a sziget lakói és a tűzokádó fenevadak között. Ezúttal új kalandra indul, messzi, felfedezetlen tájak felé. Hű barátjával, Fogatlannal járják be a távoli vidékeket, mígnem egy napon rábukkannak egy távoli jégbarlangra, ami telis-tele van idomítatlan sárkányokkal. Mindez aligha hatná meg Hablatyot és Fogatlant, ám a barlangban összeakadnak valakivel: egy ismeretlen sárkánylovassal, aki úgy tűnik, még nagy bajba fogja őket keverni.
(kázsé)
 
2016. 12. 14. 22:47 

Ez a mű sajnos nem váltott ki belőlem pozitív érzéseket. Először is nagyon nehezen emészthető sztorit kapott amit én eltudtam volna képzelni sokkal könnyedebb verzióban is. Aztán ezt elég gyengén is adták elő nekem emiatt nem jött be.

 
2016. 02. 04. 20:53 

Fantasztikus. Igencsak pörgős lett és kellemes hangvételű is egyszerre. Nekem mindenképp nagyon adta. Erős alkotás. Ezzel a filmmel betelni szinte lehetetlen.

 
2016. 09. 20. 22:59 

Nagyon aranyos mese, hűen követi az első részt, és tetszik, hogy hangulatban hozza a mesesorozat színvonalát is. A soundtrackje is az egyik legjobb a mesék között szerintem. Érdemes megnézni felnőttként is, jó kikapcsolódás.

 

Magyarországon igen nagy népszerűségnek örvendett a film, kb. 497 705 845 Ft bevételt termelt.

(Bogi87)
 

Cressida Cowell Így neveld sárkányodat c. regényén alapszik a film.

(Bogi87)
 

120 zenész és egy 100 tagú kórus működött közre a filmzene elkészítésében.

(Bogi87)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.