82% 138 szavazat
Imák Bobbyért

Imák Bobbyért

Prayers for Bobby
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
16
Szereplők (16)
11
Képek (11)
1
Videók (1)
Érdekességek
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Mary Griffith (Sigourney Weaver) konzervatív keresztény elvek alapján neveli gyermekeit. A családi idill megváltozik, amikor kiderül, a legkisebb fiú, Bobby (Ryan Kelley) homoszexuális. Mary szentül hiszi, hogy Isten ki tudja gyógyítani fiát ebből a "bűnből" , és mindent el is követ ennek érdekében. Bobbyt pszichiáterhez cipeli, önkéntesként részt kell vennie a gyülekezet életében, ráadásul lépten nyomon a Bibliából vett igehelyekkel "bátorítja" fiát a gyógyulás felé vezető úton.Eleinte Bobby engedelmesen együttműködik édesanyja kirohanásaiban, de végül szembesülnie kell vele: minden erőfeszítése ellenére továbbra is saját neméhez vonzódik...

Rendező: Russell Mulcahy
Forgatókönyvíró: Katie Ford, Leroy Aarons
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2009.01.21.
 
2019.01.26 Timcsi

legújabb vélemény

Borzasztó világban élünk, ahol nem tudjuk elfogadni, ha valaki más. A homoszexualitás nem bűn.

0
 
2018.02.14 Artemisia

A valós események, melyeken a film alapszik szörnyen megrázóak,így a film is nagyon megérintett.Érzelmileg hiteles és megindító alkotás,talán annyit tudnék hozzáfűzni, hogy maga Bobby már a film közepén kilép a történetből, még egy kicsit többet muta... Több

3
 
2019.01.02 indingo

Picit elnagyolt a történet, nagyon hamar történik benne minden. Kicsit a szereplők lelkivilágát jobban is boncolgathatták volna.

0
 
2018.12.31 VvV

Kemény fába vágták a készítők a fejszéjüket. Egy megtörtént eseményről filmet csinálni, amely a homoszexualitásról és a vallásról szól. Mindkettő kényes téma, de megfelelő ízléssel kezelték a készítők. Megrázó film.

0
 
2015.05.18 a.edit63

Teljesen hiteles film, hiszen igaz történeten alapul. Megrázó és tanulságos. Sigourney Weaver igazán jól játszotta a szerepét, de a többiekben sem csalódtam!

0