Játssz egy Samsung Galaxy-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Elválaszthatatlanok


(Indivisibili)
Elválaszthatatlanok

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Daisy és Violet nagykorúságuk előtt álló ikertestvérek. Mindkét lány csodálatos hanggal rendelkezik, gyakorta énekelnek esküvőkön, keresztelőkön, hogy ezzel támogassák a családjukat. A tökéletesnek látszó képben csak egyetlen hiba van: a lányok sziámi ikrek. Az idilli szituációnak azonban vége szakad, amikor egy elismert angol orvos az egyik fellépésük alkalmával felfigyel rájuk, és felkínálja nekik egy elválasztó műtét lehetőségét. (hp)
 
VK
2017. 07. 08. 11:19 

Alapvetően szerintem kellemes film, de lehetne kicsit pörgősebb, mert kissé néhol vontatottnak hatott. A színésznők profik, illenek a filmbe, meggyőző karakterek. Érdemes megnézni!

 
2017. 01. 16. 15:54 

Engem nagyon megérintett ez a film. Azért eléggé közeli képet ad, és azt hiszem nagyon sokat lehet belőle tanulni. Teljesen másképp fogok nézni mostantól ezekre az emberekre. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek ezt a filmet, mert egyszerűen szívhez szóló.

 
2016. 12. 23. 00:06 

Kövezzetek meg, de szerintem a téma ez a fajta megközelítése egy kissé idétlen. Mintha csak egy South Park epizódból léptek volna elő a karakterek, annyira komolyan veszi magát a film. Nem tudom, de szerintem ez nem túl szerencsés, a kissé túl drámai hangvételre vett sztori, ugyanakkor az a fajta klisés életigenlő hangulat, ami árad az egészből.

 

Az Elválaszthatatlanok is benne volt abban a hét olasz filmet, melyek közül a bizottság végső döntése szerint kikerült Olaszország jelöltje a legjobb idegen nyelvű film kategória Oscar-díjára.

(hp)
 

Az Elválaszthatatlanokat 17 kategóriában jelölték a legrangosabb olasz filmdíjra (David di Donatello).

(hp)
 

Edoardo de Angelis egy interjúban elmondta, hogy filmje az elválásról, és az azt követő fájdalomról szól.

(hp)
VOX.hu - Elválaszthatatlanok
A gond akkor jön el, amikor a film a saját alapkonfliktusát annak felvázolása után nem igazán tudja jól továbbvinni semerre, így aztán körbe-körbe tipródik körülötte, a korábbi izgalmas hangnem- és zsánerkeverékből a szimpla melodrámáig eljutva. Mindezt pedig egy idő után semmiből jövő külső konfliktusokkal próbálja ellensúlyozni, és sajnos szájba rágja a felnövés-elszakadás nem túl bonyolult metaforáját is. 60/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.