88% 130 szavazat
Inuyasha 2. - Kastély a tükör mögött

Inuyasha 2. - Kastély a tükör mögött

Inuyasha - Kagami no naka no mugenjou
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
15
Szereplők (15)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Thibo84  

FILMINFÓ

A film a hirtelen haragú félszellem és igencsak különbözõ, de mégis összetartó barátainak egy újabb kalandját tárja elénk. Ezúttal egy Naraku csatlósaihoz kapcsolódó mellékszálat bontanak ki a sorozat és az elsõ mozifilm alkotóbrigádjából is visszaköszönõ nevek. Kanna és Kagura mesterkedései révén kerülnek veszélybe hõseink. Az ideiglenesen szétszéledt csapattagok egymástól függetlenül, de mind belekeverednek a baljós eseményekbe, melynek kezdetei még az 50 évvel ezelõtti idõkbe nyúlnak vissza. Miroku nagyapja, aki unokájához hasonlóan hamar elgyengült a szebbik nem látványától, ekkor küzdött meg ugyanis Kaguya hercegnõvel.

Forgatókönyvíró: Katsuyuki Sumisawa, Rumiko Takahashi
Ország: Japán
Premier (HU): 2008.01.28.
 
2019.07.31 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Remek és fantáziadús történet. Akciódús és romantikus különleges történet. Inyasha és Kagome karaktereit a mai napig kedvelem. Csatajelenetek igazán látványosak lettek.

0
 
2019.04.11 Thibo84

A négy movie közül szerintem ez lett a legjobb. Mint az első rész, ez is szépen ki van dolgozva, de a története sokkal jobb és mozgalmasabb. Az érzelmek és a humor arányait tekintve nagyon jól el lett találva, és Moser Károly egyszerűen zseniális Inuyasha magyar hangjaként.

0
 
2017.12.26 Deku

Én ennél a résznél nem kaptam kevesebbet mint amit kaphattam volna. Ugyanolyan jó ha nem jobb mint maga a sorozat. Gyönyörű lett a rajzolási technikája ennek is.

0
 
2016.02.08 ellcrys89

Istenien szuper lett. Kellett egy ilyen is. Nem is tudom, hogy miért vonakodtam az elején tőle pedig értelmes történetszálat kapott és nem is húzták nyúzták el a végtelenségig. Ez már valami.

0
 
2015.08.16 Corazon.Donq

Csodálatos alkotás persze ez csak az én véleményem azonban én azt kaptam, amit elvártam tőle. Egy igazán összetett és rendben lévő történetet kellően kiváló vonal vezetéssel. Egy szóval: szerettem.

0