86% 120 szavazat
Inuyasha 3. - A világhódítás kardjai

Inuyasha 3. - A világhódítás kardjai

Inuyasha - Tenka hadou no ken
Filmadatlap
7
Vélemények (7)
15
Szereplők (15)
2
Képek (2)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum
Thibo84  

FILMINFÓ

Az egész történet azzal kezdõdik, hogy megszületik InuYasha, s édesapja érte és édesanyjáért áldozza fel magát. Majd elõkerül a harmadik kard ami a kútban "rejtõzött", és InuYasha, hogy megmentse Kagome világát magát feláldozva visszaviszi a középkori japánba. A kard átveszi fölötte az irányítást és ész nélküli tombolásba kezd. A nyaklánca ami eddig kordába tartotta, darabokra hull. A kard InuYasha apjának régi ellenségét támasztja fel, s fordítja a testvérpár ellen.

Forgatókönyvíró: Katsuyuki Sumisawa, Rumiko Takahashi
Ország: Japán
Premier (HU): 2008.04.14.
 
2019.07.31 Ms. Akárki

legújabb vélemény

Remek és akciódús rész lett szintén. Talán ez egy kicsit jobban törődik a belső lélekkel és nem csak harchullám az egész, ami időnként jót tesz a karakternek. Kellemes kikapcsolódás mindig.

0
 
2019.04.11 Thibo84

Hozza a második rész színvonalát, bár szerintem a grafika minőségében egy kicsit visszább vettek. De sebaj. Cserébe látványos csatékat, jó poénokat kapunk – ez utóbbit főleg Jakennek köszönhetjük – és jó volt látni a két fivér hatalmas apját is. Na, ... Több

0
 
2017.12.26 Deku

Az egész Inuyasha sorozat szemet gyönyörködtető és izgalmas. Ezek a nagy filmek is mind remekül illeszkednek ebbe a világba. Nem okozott ez a rész sem csalódást számomra.

0
 
2019.04.29 Norbert93

Az egyik legkiválóbb nem kánon anime movie, ami eddig nálam terítékre került. Az eddigieknél sokkal erősebb és veszélyesebb kard még Inuyashának is nagy falat, tökéletes lépés volt Sesshoumarut is felvezetni a történetbe.

0
 
2016.02.08 ellcrys89

Nincs semmi probléma animemel úgy egészébe véve. Apróbb hibák becsúsztak de ez nem ront az élményen. Könnyed kis alkotásnak is nevezhetném. Szerintem kedvelhető.

0