80% 48 szavazat
Földön kívüli jövevények

Földön kívüli jövevények

It Came From Outer Space
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
28
Szereplők (28)
10
Képek (10)
2
Videók (2)
2
Érdekességek (2)
1
Díjak (1)
Filmkritika
1
Cikkek (1)
Fórum

FILMINFÓ

Az arizonai sivatagban lezuhan valami, azonban egyedül egy amatőr csillagász sejti, hogy idegen úrhajóról van szó, mikor a közeli város lakói furcsán kezdenek viselkedni…

(dulkap)

Rendező: Jack Arnold
Forgatókönyvíró: Harry Essex, Ray Bradbury
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 1953.05.25.
 
2020.09.10 Interfectorem Sabnock

legújabb vélemény

Nagyon komoly!A film maga fekete-fehér,de ragyog a színekben.Többet ad,és másfajta élményeket,mint az agyon digitalizált mai sci-fik,amik azt sem tudjuk,miről szólnak,csak a CGI okozta digitális katyvaszt nézzük.Ja,és egyet ne felejtsünk el,ezekről a... Több

1
 
2019.01.27 BoBamburg

Én bírom a retro Sci-fi horror filmeket, van egyfajta szépségük. Na meg akárcsak ez a film is, jó példák arra, hogy nem attól Sci-fi egy Sci-fi, hogy szarrá van CGI-ozva. És függetlenül attól, hogy nem a korszak legjobb darabja, egy kellemes és szerethető film.

0
 
2015.12.10 lakilúk

Egyike a valaha készült legjobb sci-fi filmeknek, de csak akkor fogja az ember élvezni, ha van érzéke a filmklasszikusokhoz. Ma már másról szól egy sci-fi, mint az ötvenes években. Számomra roppantul szórakoztató volt látni, hogy hogyan igyekeztek az űrlények okozta káoszt és félelmet ábrázolni CGI és egyebek nélkül.

0
 
2018.07.12 vitto

Bizony, 1953-ban is készültek sci-fik, és legalább annyira felborzolta a kedélyeket ez akkor, mint most egy nagy költségvetésű Hollywoodi film, mint például az Avatar. Aki fekete-fehérben szeretne klasszikusnak számító sci-fi horrort nézni, annak melegen ajánlom ezt a filmet.

0
 
2019.11.08 EDUARD98

Egészen szórakoztató film, amit még egy amerikai idős úr ajánlott nekem néhány éve. A film az ötvenes évek félelmeivel van átitatva. Azt javaslom, hogy mindenki tegye félre az előítéleteit a régi filmekkel kapcsolatban, mert ez igenis nézhető, sőt izgalmas is.

0
 

A filmben szereplő "Sand Rock, Arizona" egy kitalált város. Szerző: dulkap

#1
 

Az Universal Studios első 3-D-ben bemutatott filmje.Szerző: dulkap

#2