Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

iZombie


(iZombie)
iZombie

Tartalom

Tartalom 1
Tartalom 2
Tartalom 3

Egy orvostanhallgató egy buliba volt hivatalos, ahol is megtörténik a katasztrófa. Megkarmolják, és zombiként ébred egy halottas zsákban. A körülmények megkövetelik, hogy olyan munkát válasszon, ami elősegíti a különleges étkezését. Így halottasházban vállal munkát, ahol az áldozatok agyából táplálkozik, és segíti a rendőrök munkáját...

(Mr. Z)
 
2016. 01. 17. 01:20 

Ez határozottan egy olyan nyomozós sorozat ami úgy szemszögből közelíti meg a témát és ezáltal lesz egyedi és kirívó a többi közül. Nekem különösen tetszett ez a téma és az ahogy még ezt fejleszthetik.

 
2016. 11. 20. 14:01 

Egyik kedvenc sorozatom, persze a Walking Dead után. Nagyon sajátosan dolgozza fel a zombie témát és ami a legfontosabb tud újat mondani és mutatni ebben a stílusban. Érdekes látni a zombik mindennapi életét, és olyasmiba belegondolni, hogy mi lenne ha ez tényleg valóság lenne. A főszereplő pedig zseniálisan alakítja a szerepét. Főleg miatta szeretem ezt a sorozatot. Romantikus kis különc.

 
2017. 04. 19. 00:23 

Igazán érdekes sorozat. Örülök, hogy belevágtam annak idején mert nem bántam meg. Bármennyire furcsának tűnhet de egy egész érdekes nyomozós sztorit kapunk. Liv karaktere pedig lenyűgöző.

Diogo Morgado
Shantel VanSanten
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
Rose McIver
 

Az egyik epizódban, a hullaházban Liv felfedez egy lányt, akit Stephanie Germanotta-nak, hívnak ami történetesen Lady Gaga valódi neve

(mdlg4th)
 

A „The Exterminator” című részben egy maroknyi olyan név hangzik el, akik egykor a Seattle Supersonics tagjai voltak. Ilyenek mint Wally Walker, Don Watts, Fred Brown és Marvin Webster.

(mdlg4th)
 

Aly Michalka, aki Peyton Charles alakítja egy másik CW sorozatban is állandó szereplő.

(mdlg4th)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.