76% 101 szavazat
Jackass 3.5

Jackass 3.5

Jackass 3.5
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
45
Szereplők (45)
3
Képek (3)
Videók
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Ha egyszer belevágtál a hihetetlen ökörségekbe, lehetetlen abbahagyni. Itt a következő adrenalin-bizsergető őrület a Jackass csapatától! Johnny Knoxville és a fiúk újabb agyament, nem egyszer a jó ízlés határát súroló ötleteket hoznak tető alá ebben a fékevesztett összeállításban. Olyan dolgokat, mutatványokat láthatsz tőlük, mint eddig sosem, elég legyen csak Steve-O nagyon személyes találkozását említeni egy mogorva teknőssel vagy Bam Margera rakéta-meghajtású utazását az Uránuszra. Egy jó tanács: ezúttal se próbáld utánozni a fiúkat!

Rendező: Jeff Tremaine
Forgatókönyvíró: Bam Margera, Steve-O, Chris Pontius, Ryan Dunn
Ország: Amerikai Egyesült Államok
Premier: 2011.04.01.
Több
 
2023.03.27 BoBamburg

legújabb vélemény

Hát, olyan, mint bármelyik Jackass. Őrült, vicces és szórakoztató. Engem a mai napig meg tudnak nevettetni, és szívesen nézem újra egy-egy részét, vagy akár valamelyik egész estés filmjüket (mondjuk nálam eddig a harmadik rész volt a favorit).

0
 
2017.01.30 Olivér Rózsa

Hát nem egy szokványos film. Nagyon beteg de mindenképpen szórakoztató. Ha teheted ne egyedül nézd hanem egy nagyobbacska baráti csoporttal. És csak erős idegzetűeknek :D

0
 
2016.04.04 kissjanos21

Ez a rész sokkal jobban sikerült mint a 2.5 rész. Frankó trükkök, a megszokott elmebeteg banda, és az interjús részeknél tök sok érdekes dolgot mesélnek.

0