Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Janis: A Janis Joplin-sztori


(Janis: Little Girl Blue)

Tartalom

A Janis - A Janis Joplin-sztori című dokumentumfilm a legendás és páratlan hangi adottságokkal megáldott énekesnő, Janis Joplin életét vázolja fel. Megismerhetjük gyermekkorát és a sikerhez vezető út egyes állomásait is. Láthatjuk érzékenységét és az alkohol, ill. drogok iránti komoly elmozdulásait. A narrátorként közreműködő Cat Power felolvas Janis leveleiből, s általuk egy egészen más oldaláról is megismerhetjük a fiatalon elhunyt énekesnőt.

(forgalmazza: ADS Service)

(erare)
 
2017. 02. 08. 11:01 

Érzelmileg igen megkapó film. Janis Joplin élete és dalai olyan érzéseket keltenek bennem életre, melyeket igen nehéz szavakba önteni. Érdemes megnézni.

 
2017. 07. 26. 20:50 

Nagyon-nagyon jó. Azt hiszem tényleg ilyen lehetett, mint amilyennek ez a film mutatta be. Jók a visszaemlékezések, és a Janis bevágások is. A hangja pedig zseniális. Az biztos, hogy érzelemmentesen nem lehet végignézni. Elképesztő energiát közöl még így felvételről is. Nézzétek meg, érdemes!

 
2016. 06. 28. 11:56 

Méltó megemlékezés az ikonikus énekesnőről, simán mellé tudom tenni a tavalyi Amynek. Nagyszerű film, amit nem csak a rajongóknak tudok jó szívvel ajánlani.

Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Janis Joplin
Rrevizor: A PIÁT PEARL ÁLLJA
Nem Janis Joplin legendájáról, hanem a texasi lány magányáról szól Amy Berg dokumentumfilmje. SOÓS TAMÁS KRITIKÁJA.
VOX: Janis: A Janis Joplin-sztori
A 20. század egyik legnagyobb énekesnőjéről készült életrajzi dokumentumfilm nem újítja meg a műfajt, de a célját teljesíti. 65/100


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.