Játssz egy XBOX 360 500 GB-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Jégkorszak 2. - Az olvadás


(Ice Age: The Meltdown)
Jégkorszak 2. - Az olvadás

Tartalom

Jégkorszak után globális felmelegedés: jól hangzik, és valóban, a kis völgy prehisztorikus lakói, köztük hőseink, Sid a lajhár, Manfréd a mamut, és Diego a tigris, kifejezetten jól érzik magukat. Naphosszat fürdőznek, mígnem egy napon a meleg időnek nem várt következményei adódnak. A völgyet hatalmas jéggát választja el egy hatalmas tengertől. Ha a gát átszakad, mindennek vége. Sid, Manfréd és Diego új barátaikkal, Ellie-vel, a mamutlánnyal, és "testvéreivel", az oposszumokkal kétségbeesetten igyekeznek megmenekülni.
(kázsé)
 
2016. 07. 21. 09:49 

Az elözö részhaz képes kicsi visszalépés. Egyszeruen nem ad annyit, az újonnan behozott karakterek nem igazán müködnek jól, a narratíva jó, az üzenet is stimmel. Sokkal több és látványosabb akció jelenetek vannak benne és tetszenek is. Jó film, méltó az elsöhöz.

 
2015. 01. 13. 13:04 

Ha lehet, még jobb, mint az előző! A történet nagyon aranyos, az oposszumok hihetetlenül viccesek, a Twist Olivér betét állati, a kardfogú mókus jelenetek nincsenek túlhajtva, az egész úgy jó, ahogy van. Azt hiszem, ez a franchise csúcsa, de lehet, hogy az egész műfajé is, itt kellett volna megállni.

 
2015. 02. 25. 03:54 

Örülnék, ha több ilyen film készülne. Kicsik-nagyok egyformán élvezik, kedves szereplők, szuper történet. Számomra ez a Shrek az etalon, plusz ez a kettő azok közé a filmek közé tartozik, amikből még a folytatás is nagyon jó, teljesen meg tudja ugrani azt a mércét, amit az első filmek állítottak.

 

2006-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A Blue Sky Studios 3. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film eredetileg G besorolást kapott (minden korosztálynak), de az MPAA végül megmásította PG-re (szülői felügyelettel ajánlott).

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.