Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Jégkorszak 2. - Az olvadás


(Ice Age: The Meltdown)
Jégkorszak 2. - Az olvadás

Tartalom

Jégkorszak után globális felmelegedés: jól hangzik, és valóban, a kis völgy prehisztorikus lakói, köztük hőseink, Sid a lajhár, Manfréd a mamut, és Diego a tigris, kifejezetten jól érzik magukat. Naphosszat fürdőznek, mígnem egy napon a meleg időnek nem várt következményei adódnak. A völgyet hatalmas jéggát választja el egy hatalmas tengertől. Ha a gát átszakad, mindennek vége. Sid, Manfréd és Diego új barátaikkal, Ellie-vel, a mamutlánnyal, és "testvéreivel", az oposszumokkal kétségbeesetten igyekeznek megmenekülni.
(kázsé)
2016. 07. 21. 09:49 

Az elözö részhaz képes kicsi visszalépés. Egyszeruen nem ad annyit, az újonnan behozott karakterek nem igazán müködnek jól, a narratíva jó, az üzenet is stimmel. Sokkal több és látványosabb akció jelenetek vannak benne és tetszenek is. Jó film, méltó az elsöhöz.

2016. 04. 29. 17:43 

Szeretem a jégkorszak minden részét mert azt adja amit elvár tőle az ember.Szerethető karakterek amik nagyszerű kalandokba keverednek és ez által egy családi kötelék alakúl ki köztük.És ez teljesen át is jön
A látvány gyönyörű és kidolgozott.A poénok nagyon jók a cápa szerü lények nagyon félelmetesek és a motkány még mindig nagyon szerencsétlen de ezért szeretem ezt a sorozatot.

2016. 08. 02. 22:05 

Az első részhez képest már kicsit túlpörgetett a mese, habár még ez a történet is eredeti, de valahogy már nem ugyanazt az érzést keltette bennem mint az első. Habár az új karakterek ismét nagyon jók valahogy mégsem ütötte meg nálam azt a mércét amit az első felállított.

 

2006-ban a 3. legtöbb bevételt hozó film volt.

(mamiéstöti2)
 

A Blue Sky Studios 3. forgalmazott filmje.

(mamiéstöti2)
 

A film eredetileg G besorolást kapott (minden korosztálynak), de az MPAA végül megmásította PG-re (szülői felügyelettel ajánlott).

(dulkap)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.