Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

#Jézus - Apám nevében


(P.S.O: In the Name of My Father)
#Jézus - Apám nevében

Tartalom

Izraeliták egy csoportja fellázad az elnyomás és a megbélyegzés ellen. A megtört emberek csoportja vezetőért kiált. A nép egy fiatal férfit kezd el követni, aki a szeretet nevében beszél, az ő neve Jézus. Gyorsan növekvő népszerűsége félelemmel tölti el a politikusokat és a vallási vezetőket. Az üldözés kezdetét veszi. Tulajdonképpen Jézus története ez modern környezetben.
(ps)
 
2016. 10. 06. 09:56 

Ahogy olvastam, mindenhol nagyon sikeres volt a film. Biztos azért, mert igaz történeten alapul, és tényleg, nagyon megrázó film volt. egy hétig járt még a fejemben

 
2016. 11. 27. 17:58 

Nagyon örülök minden magyar filmnek, ennek pedig ülönösen örültem, hiszen egy örök klasszkius történetet mesél el egy kicsit másképp. Már az ötlet is dícséretet érdemel, a kivitelezés pedig további elismerést. Júdás szerepében Kálloy Molnár Péter rendkívül jó alakítást nyújtott, de sajnos ez nem mondhtó el minden szerepről... éppen ezért tudok csak négy csillagot adni a filmre.

 
2016. 11. 25. 21:04 

Nekem nagyon nem jött be. A történetet egyáltalán nem sikerült átvinni a 21. századba.

Kálloy Molnár Péter
Kálloy Molnár Péter
Olivér Tóth
Kálloy Molnár Péter
Olivér Tóth
Tamás Sághy
Tamás Sághy
Olivér Tóth
Kálloy Molnár Péter
Őze Áron
 

A premiert különleges kampánnyal várták, ugyanis a filmet vetítő mozik előtt, vagy azok előterében nagy, kereszteket ábrázoló szobrokat helyeztek el. Az első ilyen szobor az Uránia Nemzeti Filmszínház eletérebe került elhelyezésre. A műalkotásokat maga a rendező, Roczó-Nagy Zoltán tervezte és készítette.

(ps)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.