64% 57 szavazat
Vírusháború

Vírusháború

Jik zin
Filmadatlap
3
Vélemények (3)
17
Szereplők (17)
37
Képek (37)
1
Videók (1)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Jon ügynök veszélyes elítéltet, egy mérgező anyagokkal kísérletező tudóst kísér egy másik országba, amikor csapatának egyik tagja elárulja őket. Jont fejbe lövik, a tudóst pedig elrabolják. Jon egy kórházban tér magához, ahol az orvos közli vele, hogy csak néhány hete van addig, míg az agyába fúródott golyó teljesen meg nem bénítja. Édesanyjától megtudja, hogy van egy testvére Malajziában, ezért a keresésére indul. A repülőgépen összeismerkedik egy szimpatikus orvossal, aki felajánlja, hogy megpróbál segíteni rajta, Malajziában azonban mindkettőjüket elrabolják. Kiderül, hogy az emberrablók meg akarják fertőzni a világot egy rég kihaltnak hitt betegség vírusával.

Rendező: Dante Lam
Forgatókönyvíró: Dante Lam, Candy Leung, Wai Lun Ng
Zene: Peter Kam
Ország: Hongkong, Kína
Premier: 2012.01.19.
 
2020.12.05 Ildikó Bacskai Nézhetetlen

legújabb vélemény

Nézhetetlen...

0
 
2017.10.13 azurou

Hát ez a film egyszerűen eszeveszetten pörgős, imádom az ilyesfajta akciózást, ami ugyanakkor nem eszetlen. Van benne ötlet és egy pici történet is, ami nem gagyi, mégsem hangsúlyos annyira, hogy bonyolítsa a koncepciót. Imádtam és csakis ajánlani tudom!

0
 
2016.02.05 Henk

Eredeti szinkronnal néztem és bár a karakterek egy picit szokatlanok voltak, mégsem tudom azt mondani, hogy ez egy szokványos film. Szerintem remekül ki van találva az egész, egy szusszanásnyi időt sem hagy.

0

A film összbevétele 5 712 014 dollár volt (imdb.com).

#1