Játssz Philips tévéért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Jim szerint a világ


(According to Jim)
Jim szerint a világ

Tartalom

Jim és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. Hétköznapinak aligha nevezhető életüket két kislányuk hajmeresztő kalandjai teszik még izgalmasabbá. (britex)
2017. 01. 13. 12:08 

Kedves, szórakoztató történet. Szeretem a karaktereket, bár néha egy kicsit erőltetett. Mindent egybevetve időnként jólesik megnézni 1-1 részt, de függő azért nem leszek.

2016. 11. 20. 13:25 

Stílusban a Férjek gyöngyével és az Egy rém rendes családdal tudnám egy kalap alá venni. Aranyos és humoros történet és családi sziesztázásra tökéletes hétvégén, de nem hagy egy maradandó nyomot sajnos. Pedig nagyon jó színészeket válogattak össze. Többet vártam volna tőle.

2016. 08. 06. 23:56 

Igazi családi vígjáték, nekem bejött. Andy nagyon nagy figura benne. Gyerekek aranyosak.

 

Szinte az egész sorozat folyamán nem mondták ki a főbb karakterek családnevét. Egyetlen kivételnek az számított, amikor Dana (Kimberly Williams-Paisley) és Dr. Ryan Gibson (Mitch Rouse) összeházasodott, s így lett Dana-ból Dana Gibson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jim második neve Orenthal.

(rbernadett)
 

Cheryl második neve Mabel.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.