Játssz egy Google Daydream-ért! · Ajándék mozijegy minden felhasználónknak! Több info itt » Login  

Jim szerint a világ


(According to Jim)
Jim szerint a világ

Tartalom

Jim és Cheryl boldog házasságban élnek és igyekeznek a lehető legnormálisabbnak látszani. Ez azonban meglehetősen nehéz feladatnak bizonyul, hiszen Jim komolyságban és felelősségtudatban egy szinten van kisiskolás lányaival, Cheryl pedig bébiszitterkedő húga, Dana áldásos hangulatváltozásait és férjére tett szúrós megjegyzéseit kénytelen nap, mint nap elviselni. Hétköznapinak aligha nevezhető életüket két kislányuk hajmeresztő kalandjai teszik még izgalmasabbá. (britex)
 
2016. 02. 03. 11:39 

Egyszerűen megunhatatlan. Kár hogy már nem adják. Nem tudom hogy a tv-ben végig adták-e. Egyik legjobb sorozat. Vicces módon csempészik bele a komoly dolgokat.

 
2015. 11. 04. 20:16 

A legjobb amerikai humoros családi sorozat a világon. Mindenki szereti nézni a családban ezt a sorozatot. A mindennapi humorai, drámái, értékes dolgokat lehet tanulni.

 
2015. 11. 01. 12:59 

Poénos családi sorozat, a hétköznapi, életet mutatja be. Jim körül forog minden, vagyis csak szeretné, értékelendő, hogy tud foglalkozni a családjával. Cherylnek mindig valami szép dologgal készül.

 

Szinte az egész sorozat folyamán nem mondták ki a főbb karakterek családnevét. Egyetlen kivételnek az számított, amikor Dana (Kimberly Williams-Paisley) és Dr. Ryan Gibson (Mitch Rouse) összeházasodott, s így lett Dana-ból Dana Gibson.

(ArpiHajdu és Réci)
 

Jim második neve Orenthal.

(rbernadett)
 

Cheryl második neve Mabel.

(rbernadett)


  Előzetes A film adatlapja
Ez az oldal sütiket (cookies) használ. A honlapon való további böngészéssel Ön hozzájárul ezek használatához. Bővebben itt.